Noua gama de farduri modulare magnetice VIPERA sunt disponibile pe www.ViperaCosmetics.ro

Farduri magnetice VIPERA Farduri magnetice VIPERA

Portofoliul de pe www.ViperaCosmetics.ro s-a marit cu produsele din gama Magnetic Play Zone – fardurile modulare magnetice unice in lume, patentate de VIPERA. ViperaCosmetics.ro este magazinul online dedicat marcii poloneze VIPERA, cu produse si accesorii pentru machiaj si de ingrijire.

 

Linia Magnetic Play Zone este formata dintr-un sistem modular de recipienti de tip tava care aluneca vertical unul peste celalalt datorita magnetilor. Capacul si tavile sunt ghidate si tinute impreuna de magneti, astfel putandfi usor separate si inlocuite cu alte produse cosmetice din aceeasi gama. Un set de farduri creat cu ajutorul acestui sistem este ideal pentru poseta deoarece ocupa mult mai putin loc. 

 

“Sistemul vertical de farduri cu magneti ofera o gama larga de optiuni in construirea seturilor individuale de produse. Paletele cosmetice cu magneti sunt mai practice decat carcasele clasice. Acestea permit alegerea produselor si culorilor favorite care se pot schimba si conecta cu usurinta: se poate scoate un produs cosmetic uzat sau se completeaza setul si cu alte culori sau tip de produse. Intreaga gama de produse de infrumusetare este disponibila in sistemul modular magnetic: farduri pentru pleoape, pentru sprancene, obraz sau buze, fonduri de ten, corectoare, pudre, precum si aplicatorii de care este nevoie.” ne marturiseste Georgiana Ghideu in calitate de reprezentant Geomir Consulting SRL, importator al produselor VIPERA in Romania.

 

Produsele marcii VIPERA sunt destinate atat utilizarii acasa, cat si in saloane de catre porfesionisti si make-up artisti. Dedicata inovarii, cercetarii si testarii continue, marca VIPERA este o marca poloneza care si-a inceput activitatea in urma cu mai bine de 30 de ani. Folosind cele mai noi tehnologii in procesul de productie, compania imbogateste constant portofoliul de produse pus in sprijinul femeilor de toate varstele pentru a le evidentia frumusetea naturala si pentru a le proteja totodata sanatatea. Produsele VIPERA folosesc ingrediente blande cu tenul, ochii, unghiile si mainile. 


Marca VIPERA este disponibila in magazinul online www.ViperaCosmetics.ro, in cele doua magazine fizice din Bucuresti si prin parteneri. 

 

 

Web:          www.ViperaCosmetics.ro

Facebook: www.Facebook.com/ViperaCosmetics.ro

Instagram: www.Instagram.com/ViperaCosmetics.ro

YouTube: www.youtube.com/channel/UCZO3mI3Oaep424me9u5IbgQ


Locatii magazine fizice in Bucuresti: 

-        Magazinul Victoria, la parter - Calea Victoriei 17

-        Centrul Comercial Drumul Taberelor, la etaj - str. Brasov 25