Modlet.ro ofera doamnelor noi modele de pantofi de dama ieftine pentru vara lui 2016

logo modlet

Modlet.ro se lauda cu noi modele de pantofi de dama ieftine pentru vara lui 2016

Vremea calda si frumoasa de afara le impinge pe toate doamnele si domnisoarele la cumparaturi online si prin magazinele standard de pantofi pentru a intampina cum se cuvine frumosul anotimp si pentru a-si reinoi garderoba .

Modelele sunt de cele mai diverse si sunt bine categorisite pe culoare si material pentru a face cea mai buna alegere in materie de incaltaminte.

Pantofii de dama ieftini sunt realizati din piele ecologica de calitate

Pentru a se ridica la cele mai inalte standarde in topul preferintelor doamnelor si domnisoarelor, Modlet  afiseaza online preturi accesibile pentru intreaga gama de pantofi de dama. Prin practicarea de oferte si promotii mai mult decat bune in fiecare sezon, binecunoscuta firma isi atrage din ce in ce mai multi clienti iar fidelitatea este in continua crestere.

Pantofii de dama reprezinta cadoul ideal pentru evenimentele deosebite din viata oricarei femei pe langa un frumos buchet de flori si un mesaj provenit din suflet. Asadar, aviz domnilor, acestia trebuie sa se gandeasca din timp la ce pantofi de dama sa se orienteze din multitudinea de produse online pusa la dispozitia dumnealor.

Pantofii de dama sunt plini de versatilitate, comoditate si designuri noi

• Versatilitate – din acest punct de vedere pantofii sunt foarte comozi si practici acestia putand fi purtati la majoritatea pieselor vestimentare oferind o nota de eleganta.

• Comoditate – piciorul se va simti intotdeauna comod in pantofii de dama de la Modlet datorita materialului de calitate si al talpii ortopedice.

• Designuri noi – acordandu-se atentie sporita in crearea a celor mai bune modele si in realizarea celor mai de calitate pantofi, Modlet accesorizeaza cu sireturi in diverse culori si folosesc fundite chic pe perechile de pantofi de dama pentru a crea diversitate.

Pantofii de dama cu talpa ortopedica se afla la reduceri si pretul acestora a scazut cu mai bine de jumatate. Acestia sunt ideali pentru lungile plimbari de vara prin parcuri. Pentru a nu mai pomeni cat de confortabili sunt, fiecare pas pe care damele il vor face va fi usor precum o pana.

Simplitatea plasarii unei comenzi de pantofi de dama pe site-ul Modlet.ro

Interfata magazinului de pantofi de dama Modlet este foarte prietenoasa, fapt pentru care comenzile online sunt foarte usor de plasat prin doar cateva click-uri. Este asigurat cel mai bun si mai sigur transport. Acesta fiind chiar gratuit pentru multe modele iar pentru altele pretul serviciului e de doar 9,9 le. Doritorii de un produs anume pot fi gratuit contactati pentru a li se da toate detaliile dorite si li se raspunde la orice intrebare prin simpla completare al unor campuri cu datele de contact ale clientului pe website-ul Modlet.ro

Pentru plasarea directa a comenzii iubitorii de pantofi pot suna la numarul de telefon 0736.617.052 sau sa trimita un e-mail la adresa [email protected] Pantofii pot fi probati la magazinul din Str. Brailei, Nr. 183, Bl. S1, Ap. 1, Galati.

Informații de contact

Nume Companie

Modlet.ro

Persoana de contact

Reprezentant vanzari

Telefon

0736.617.052

E-mail