Mesteru Manole are oferte de nerefuzat pentru teava rectangulara!

teava rectangulara teava rectangulara
Cumpara online teava rectangulara

Teava rectangulara este un material de constructie din material dur si poate exista doar sub forma tubulara. Are diferite dimensiuni si grosimi pentru a satisface multe tipuri de nevoi si necesitati. In comparatie cu alte forme de tevi mai comune (cum ar fi tevi circulare), daca ne referim la perspectiva profilului, acest tip de material de constructie este remarcat cu forma sa dreptunghiulara.

Din cauza formei observate in contur, acest material se numeste contur patrat in lumea oamenilor care folosesc adesea acest tip de produs, chiar daca nu este potrivit. Structura sa permite produsului in ansamblu sa obtina rezistenta ridicata la presiune ridicata din exterior, oferind astfel stabilitate si durabilitate suplimentara componentelor care il implementeaza.

Cum se obtin aceste tipuri de tevi

Tuburile dreptunghiulare (sg. teava rectangulara) sunt termoformate, astfel incat pot oferi posibilitati mari de deformare si pot fi potrivite pentru aplicatii care suporta forte dinamice.

Pe de alta parte, spre deosebire de formarea la cald, formarea la rece are o rezistenta mecanica mai mare si poate oferi o eficienta mai mare. Acest tip poate fi utilizat pentru diverse structuri fixe din structuri industriale, civile si mecanice. Dupa cum stim cu totii, acest model este folosit si in industria auto. In plus, poate fi folosit in locuinte, precum garduri sau usi de acces.

Desi materialele ca acaesta teava rectangulara formate la rece pot rezista la presiunea statica, aceasta varianta nu creste rezistenta la impact. Prin urmare, acest model este rar utilizat pentru structuri care necesita presiune dinamica la temperatura scazuta.

Unde pot folosi tuburi dreptunghiulare?

Aceste tevi rectangulare (teava rectangulara) au multe utilizari. Dintre acestea, cea mai cunoscuta este constructia de hale metalice, stalpi de gard, porti etc. Cu toate acestea, acest material este o componenta foarte buna pentru proiecte mai mici, precum simple rafturi metalice sau alte proiecte din jurul casei.

Indiferent de tipul sau domeniul de utilizare, atata timp cat este folosit corect si achizitionat dintr-un loc care indeplineste cerintele de calitate, acest material este o solutie care raspunde asteptarilor.

Informații de contact

Nume Companie

Mesteru Manole

Persoana de contact

Mesteru Manole

Telefon

0741238406

E-mail