Materiale de constructii – preturile ingheata toamna asta la Mesteru Manole

materiale de constructii materiale de constructii
Informatii de baza despre materiale de constructii

Lemn sau caramida? Care sunt cele mai bune materiale de constructii pentru case? Lemnul este ideal pentru constructii rapide, eficiente din punct de vedere energetic si economice. Pentru casele durabile care pot rezista mai mult de 100 de ani, caramizile sunt cele mai bune materiale de constructii.

Mesteru Manole a facut o comparatie la „rece” a doua variante de materiale de constructii. Au comparat pretul si timpul de livrare al fiecarui material de constructie si au subliniat avantajele fiecarui material, deoarece aceste materiale sunt furnizate de companiile care furnizeaza aceste servicii.

Haideti sa analizam mai in profunzime aceste elemente

Lemnul este unul dintre cele mai populare materiale de constructii de locuinte. Chiar daca niciun dezvoltator de proiecte rezidentiale nu alege sa il foloseasca, Mesteru Manole considera ca este un material excelent pentru construirea de case cu pana la 5 camere. Din urmatoarele aspecte, proprietatile sale sunt foarte eficiente:

  • Eficienta sa energetica este de 5 ori mai mare decat alte materiale de constructie;
  • Are o rezistenta buna la soc si o structura elastica care functioneaza bine in aceasta situatie.
  • Aceasta este o solutie ecologica care poate asigura sanatatea tuturor persoanelor care o utilizeaza.

Caramida - Este un material care este iubit de constructori si este o solutie ieftina si interesanta. Cei care aleg sa construiasca case din caramida pot alege materiale de constructie la pretul distribuitorului si se pot bucura de multe beneficii:

  • Este un material durabil care poate sustine orice tip de acoperis.
  • Poate rezista foarte bine daunatorilor.
  • Nu este necesara o investitie foarte mare in intretinere. Exista multe structuri din caramida care dateaza de sute de ani.
  • Are mai multe variante. Puteti alege caramida clasica, sticla sau aspect, fiecare cu proprietati foarte interesante.
Siguranta si sanatate la comun

Avantajul caramidei - Cele mai rezistente cladiri la cutremure sunt zgarie-nori si case din lemn. Imbinarile spatiale sunt intarite cu piese speciale, crescand astfel rezistenta structurii din lemn si rezistenta acesteia la intemperii si efecte accidentale.

Lemn - Lemnul este un material natural, ecologic si sanatos, care poate reduce modificarile de umiditate si poate actiona ca un tampon intre aerul uscat si cel umed. Prin urmare, in structura din lemn, peretii nu sunt umezi.

Informații de contact

Nume Companie

Mesteru Manole

Persoana de contact

Mesteru Manole

Telefon

0741238406

E-mail