Măsuri anunțate de Tat Biliard în contextul epidemiei de coronavirus

TatBiliard.ro - cel mai mare magazin online dedicat sporturilor de interior Tat Biliard: mese de biliard, air hockey, fussball, aparate fitness

Chiar și în vremuri de criză sportul și mișcarea sunt necesare pentru păstrarea unui tonus bun și a unei stări de spirit optimiste. În contextul crizei provocate de epidemia de coronavirus Tat Biliard srl, compania care deține cel mai cunoscut magazin online de sporturi de interior din România, a anunțat câteva măsuri imediate care vor fi luate pentru a fi asigurată siguranța personalului și a clienților.

În primul rând, pe parcursul crizei toți clienții sunt încurajați să plaseze comenzile online fără a mai veni la magazinul din str. Pictor Romalo (București) sau la showroomul de la fabrica din Brănești. Activitatea de lucru cu publicul la aceste două puncte de vânzare a fost momentan întreruptă. În acest moment depozitul de la fabrică, showroomul și magazinul online sunt perfect integrate, astfel încât stocurile prezentate pe internet sunt reale și actualizate la interval de maxim 10 de minute.

În al doilea rând clienții sunt încurajați să plătească online. Având în vedere că toate informațiile despre disponibilitatea produselor sunt actualizate permanent, la intervale mici, plata online nu presupune nici un risc din partea clienților. În plus, la livrarea coletului contactul fizic cu agentul de livrare este redus la maxim. Pe TatBiliard.ro este disponibilă de multă vreme plata online cu cardul. Sunt suportate toate cardurile de pe piață și tranzacțiile sunt 100% securizate.

În plus, în această perioadă în care clienții vor fi obligați să stea mai mult timp acasă, magazinul oferă transport gratuit pentru toate aparatele fitness comercializate. Tat Biliard este de doi ani distribuitor exclusiv în România al cunoscutului brand de aparate fitness semiprofesionale Christopeit Sport (Germania). Acestea sunt aparate de calitate superioară, concepute special pentru o utilizare îndelungată în familie, putând recrea acasă ambianța și valoarea antrenamentelor de la o sală profesionistă.

Pentru un apartament de bloc cu o suprafață de minim 60 mp se poate opta pentru achiziția unui aparat compact, de pildă o bicicletă de fitness Christopeit CL 3 cu volantă de 7 kg, 8 trepte de efort și greutate mică, sau o bandă de alergat Christopeit Runner Walking care poate suporta 120 de kg, nu ocupă (desfăcută) decât 1,3 metri pătrați și atunci când este strânsă încape cu ușurință într-o debara.

Pentru o casă cu suprafață mai mare se poate opta pentru un aparat mai complex, de pildă o bandă de alergare Christopeit TM5000s care poate oferi nu mai puțin de 35 de moduri de antrenament sau chiar un aparat fitness multifuncțional Christopeit SP10 de Luxe care asigură un antrenament complet al tuturor grupelor de mușchi.

Pe de altă parte livrările de mese de biliard, snooker, air hockey, tenis de masă și fussball vor continua normal în toată această perioadă, dar programările pentru montajul meselor de biliard și snooker (întotdeauna gratuit) ar putea suferi întârzieri care vor fi comunicate din timp clienților.

În cazul în care situația o va impune, compania va putea anunța noi măsuri care să protejeze angajații și clienții și care să permită în același timp măsurile de „distanțare socială” cerute de autorități.


Informații de contact

Nume Companie

SC Tat Biliard SRL

Persoana de contact

Florin Tat, manager

Telefon

0213145953

E-mail