Marbeto, important furnizor de carne din vestul Romaniei, isi gestioneaza integrat afacerea cu sisteme moderne de la Senior Software

Furnizorul Marbeto si-a optimizat afacerea cu sisteme integrate de la Senior Software Furnizorul Marbeto si-a optimizat afacerea cu solutiile Senior Software

Marbeto, unul dintre furnizorii de top pentru industria carnii, din zona de vest a tarii, si-a optimizat activitatea de cand a inlocuit vechile programe informatice cu sisteme integrate de la Senior Software. Avand la dispozitie softuri performante de management al afacerii, compania isi gestioneaza si controleaza in mod eficient procesele de aprovizionare, stocare si vanzare, reusind totodata sa ia decizii de business mai bune, bazate pe date corecte si disponibile in timp real.


Compania Marbeto din Arad, un important distribuitor de produse congelate, cu o cifra de afaceri de circa 32 de milioane euro, a obtinut control si vizibilitate completa asupra afacerii, folosind sisteme software moderne de tip ERP si BI, de la Senior Software. Furnizorul a inregistrat beneficii majore datorita capabilitatilor avansate ale sistemelor implementate, a conectarii dintre acestea si a integrarii ERP cu un program software utilizat de unul dintre partenerii de business.


Marbeto aprovizioneaza cu materii prime producatorii si distribuitorii de carne si preparate din carne din diferite zone ale tarii, dispunand de mai multe spatii de depozitare cu temperatura controlata si un stoc constant de circa 1000 de tone de marfa congelata. Tinand cont de natura marfurilor, cantitatea gestionata si celelalte particularitati ale afacerii, distribuitorul a decis in urma cu 4 ani sa inlocuiasca vechile softuri, cu care nu putea gestiona si urmari centralizat situatia din companie, cu sisteme integrate si flexibile. In urma unor analize si a recomandarilor din piata, Marbeto a ales sa implementeze de la Senior Software sistemele SeniorERPsoft ERP pentru gestionarea resurselor si SeniorVisualBIsoft BI pentru raportare, analiza si vizualizare date


“Anterior parteneriatului cu Senior Software, evidenta contabila, activitatea de logistica, precum si situatia vanzarilor si a incasarilor erau tinute in trei programe diferite. Nevoia de integrare si de urmarire centralizata a fost factorul determinant ce a dus la implementarea sistemelor Senior Software. Un alt criteriu la fel de important pentru noi l-a reprezentat posibilitatea de a plia cat mai strans sistemul software pe modul nostru de lucru.


Principalul beneficiu rezultat din colaborarea cu Senior Software il reprezinta posibilitatea de a superviza centralizat activitatea. Totodata, avem capacitatea de a lua deciziile potrivite de business privind procesele de aprovizionare, politicile de vanzare si managementul afacerii, pentru ca putem analiza mult mai bine vanzarile si stocurile. Utilizarea sistemelor integrate ne asigura o imagine clara, transparenta si in timp real asupra tuturor aspectelor de interes, astfel incat sa luam mai rapid decizii corecte si sa beneficiem de un avantaj competitiv in piata”, a declarat Marius Varadi, Administrator Marbeto.


Utilizand softurile perfect integrate de la Senior Software, furnizorul a reusit sa automatizeze fluxurile de business si sa centralizeze toate informatiile din companie. Datorita conectarii dintre sisteme, intreaga echipa Marbeto are acces la date corecte si actualizate pe care le poate analiza si interpreta rapid. Distribuitorul beneficiaza de trasabilitate completa asupra stocurilor, opereaza rapid facturile si incasarile, intregul proces de vanzare desfasurandu-se intr-un mod optimizat. Acesta poate crea rapoartele si dashboardurile dorite cu un minim de efort si poate urmari cu usurinta indicatori cheie ai afacerii, stabilind astfel strategii eficiente de crestere a performantei.


Procesele din companie au fost eficientizate si ca urmare a conectarii sistemului de gestionare a resurselor cu un alt soft de la Senior Software, folosit de catre unul dintre partenerii Marbeto. Mai exact, software-ul ERP utilizat de distribuitorul de carne este integrat cu sistemul WMS implementat de Frigo HM, furnizor de servicii logistice 3PL, in ale carui spatii de depozitare, Marbeto isi stocheaza o parte din marfuri. Datorita integrarii dintre cele doua sisteme, comenzile de client ale companiei sunt transmise automat catre programul WMS, pentru a fi pregatite de livrare. Ulterior, confirmarea de picking este transmisa catre SeniorERP, unde sunt generate rapid documentele de vanzare. Asadar, conectarea dintre softurile companiilor partenere, permite procesarea mai rapida si cu acuratete a comenzilor, asigurand transparenta asupra activitatilor derulate si, totodata, facilitand relatiile de business.


“Integrarea dintre sistemul SeniorERP, implementat in cadrul companiei noastre, si solutia WMS utilizata de Frigo HM, ne ajuta mult pentru ca putem vedea in timp real aranjarea si pregatirea marfurilor in depozit, ce produse au fost livrate si cand, avand totodata o imagine corecta si detaliata asupra stocurilor, a adaugat Marius Varadi.


In ceea ce priveste planurile de viitor, compania urmareste sa creasca cota de piata pe care o are si sa continue optimizarea proceselor de aprovizionare, stocare si vanzare cu ajutorul sistemelor integrate de la Senior Software.

 

Despre Marbeto


Marbeto este funizor de materii prime pentru industria carnii si activeaza pe piata din Romania din anul 2004. Compania dispune de spatii de depozitare proprii si inchiriate in Arad, Bucuresti si Constanta, dar si in afara granitelor tarii. Gama de produse pe care o comercializeaza furnizorul cuprinde mai multe categorii, precum: carne de porc, pasare, vita, peste si semipreparate.


Despre Senior Software


Senior Software este furnizor si dezvoltator de sisteme software performante pentru managementul integrat al afacerilor. Fondata in 2003, compania a realizat peste 500 de implementari de succes, utilizand cele mai noi tehnologii. Senior Software implementeaza sisteme intuitive de tip ERP, BI, SCM, MES, E-commerce si Hardware. Compania isi desfasoara activitatea in 5 locatii din Romania (Bucuresti, Constanta, Cluj, Iasi, Timisoara), avand o echipa de peste 200 de angajati.

Informații de contact

Nume Companie

Senior Software

Persoana de contact

Stanciu Carmen, Specialist Marketing

Telefon

0213107481

E-mail