Manager Proiect - curs online autorizat CAFFPA

Manager Proiect Manager Proiect - curs online autorizat CAFFPA

Pentru a instrui cursanții noștri să lucreze mai ușor, mai bine, mai înțelept și cu cât mai puține riscuri în cadrul unui proiect, de-a lungul timpului, Top Quality Management a dezvoltat și implementat cursul Manager Proiect, realizat în module tematice de perfecționare cu o durată de 3 (trei) zile.

Cursurile de management de proiect sunt benefice atât angajaților cât și angajatorilor.

Pe parcursul programului de formare Manger Proiect, desfășurat în sistem online - sincron, vei fi instruit pe diferite teme general valabile, cum ar fi planificare, decizie, bugetare, analiza de business, analiza de risc, abilitățile de comunicare și lucru în echipă, managementul achizițiilor și al calității, care au un impact direct atât asupra activității tale profesionale cât și asupra organizației în care activezi.

Devenind un profesionist specializat în managementul de proiect vei avea o mai bună înțelegere a interconexiunii activităților din organizație și asupra derulării proceselor.


Cursul Manager Proiect organizat de Top Quality Management în sistem online - sincron este autorizat de CAFFPA - Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulților pentru ocupația MANAGER PROIECT, COR 242101.


Pentru tematica și competențele dobândite în cadrul cursului Manager Proiect, vizitează website-ul Top Quality Management la adresa www.cursuriautorizate.ro sau sună la numărul de telefon 0733 822 020.


Informații de contact

Nume Companie

Top Quality Management

Persoana de contact

Raluca Pirvan

Telefon

0733822020

E-mail