Band Music School aduce certificarile London College of Music Examinations in Romania

Band Music School - partener oficial și centru de examinare London College of Music Examinations Scoala de muzica Band Music School - partener oficial și centru de examinare London College of Music Examinations

Incepând cu ianuarie 2020, una dintre cele mai moderne școli de muzică particulare din România, Band Music School, a devenit partener oficial și centru de examinare pentru London College of Music Examinations. (LCME)

LCME este o comisie internațională de examinare care oferă calificari în muzica clasică, contemporană și tradițională, precum și în teatru, comunicare, educație preșcolară și mass-media creativă.

Examenele LCME se desfășoară în centre de examinare din Marea Britanie și din întreaga lume. Din ianuarie 2020, examenele LCME se pot susține și în Romania la Band Music School, partener oficial LCME. Calificările variază de la examene introductive pentru începători, până la examene gradate și diplome de interpretare și predare.

Ca organism de atribuire, LCME a fost pionier în dezvoltarea de formate de examinare flexibile, oferind candidaților posibilitatea de a fi evaluați complet.

Calificările LCME  sunt unice în sectorul de examene recunoscute, fiind acordate de o universitate de prestigiu, University of West London. De asemenea, diplomele LCME sunt recunoscute și de Ofqual (Office of the Qualifications and Examinations Regulator) din Marea Britanie.

Band Music School este un centru particular de predare a muzicii. Având la bază conceptul de formație, alături de muzica clasică, se studiază și muzica contemporană. Cursurile oferite de Band Music School sunt dintre cele mai variate: de la teoria muzicii, la cursuri de canto, pian, chitara, bass, ukulele, tobe, cajon, blockflute, până la orele de band, toate fiind coordonate de profesori cu experiență.

Cursurile au la bază manualele LCME, iar examenele se țin chiar în locația Band Music School din Prelungirea Ghencea nr. 122, etaj 2, cu profesori special trimiși de West London University.

Pentru mai multe informații, contactați Band Music School, folosind oricare din modalitățile de contact de mai jos.

Informații de contact

Nume Companie

Band Music School

Persoana de contact

Bogdan Nechifor

Telefon

0737549678

E-mail