LED-Zone - magazinuul online cu produse LED de inalta performanta

LED-Zone - magazinuul online cu produse LED de inalta performanta

La magazinul LED-Zone gasiti o gama diversificata  de becuri led si alte sisteme de iluminare, continuand cu proiectoare si banda cu led si terminand cu accesorii pentru sisteme led. Diversitatea  gamei de produse LED de la LED-Zone  va ajuta sa alegeti solutia potrivita pentru dvs in functie de nevoile si dorintele dvs.

Becurile led - cele mai uzuale produse LED

Se cunoaste faptul ca acestea prezinta o serie de avantaje cum ar fi durata lunga de functionare, economia de energie electrica si nu in ultimul rand protejarea mediului inconjurator.

Durata maxima de functionare este de 50.000 de ore dar poate fi mai mica in cazul in care becurile led respective sunt folosite extrem de mult si avariate de zdruncinari, caderi dese de lumina, etc. Sunt becuri cu lumina calda, rece si cu limina zilei.

Varietatea marimilor luminilor led este un alt avantaj major al becurilor cu led. Luminile pot sa varieze de la 2 mm la dimensiuni mai mari cum ar fi marimea becurilor de iluminat stradal. Aceasta varietate de lumina ofera posibilitatea amplasarii becurilor led si a produselor cu led in general in locuri inaccesibile pentru iluminatul clasic.

Este important de stiut ca intensitatea luminii emisa de becurile cu led </a>este data de lumeni care cu cat sunt mai multi cu atat becul lumineaza mai mult. De asemenea, unghiul fascicolului trebuie verificat pentru ca unele becuri cum ar fi spoturile au fascicole luminoase care pot fi foarte intense.

Puterea de iluminare exprimată în lumeni este principala caracteristică care exprimă cantitatea de lumină livrată de bec. Cu cât este mai mare, cu atât becul este mai luminos. Nu uita să verifici și unghiul fascicolului deoarece unele becuri (spoturile) au fascicole luminoase înguste care pot fi, datorită concentrării luminii, foarte intense. Cu toate că lumenii vor fi mari totuși aceste becuri nu vor ilumina foarte mult spațiile unde sunt instalate.

Informații de contact

Nume Companie

Led Zone

Persoana de contact

Reprezentant vanzari

Telefon

0728964967

E-mail