La Socep gasesti terminale multifunctionale

servicii stuffing constanta servicii stuffing constanta

Un operator portuar care sa exceleze in domeniu trebuie sa ofere toate facilitatile necesare clientilor, astfel incat toate operatiunile de care este nevoie sa se desfasoare in aceeasi institutie. Socep va pune la dispozitie servicii de descarcare si incarcare nave in Portul Constanta, servicii de stuffing Constanta si servicii de stripping Constanta, logostica in port, operare marfuri generale si containere. La Socep se pot manipula si transporta orice tip de cereale, plus posibilitatea descarcarii oricarui tip de vagon specializat pentru transportul cerealelor inclusiv a celor actionate pneumatic.

Ne dorim ca pe viitor sa ramanem un punct de referinta in domeniul logistii in port, astfel incat sa putem oferi clientilor nostri servicii imbunatatite continuu. Crestem calitatea serviciilor noastre si prin investitii constante in modernizarea facilitatilor si a parcului de masini. Va oferim conexiuni optime atat pentru masini cat si pentru CFR, pentru terminalul containere oferim acces la 5 linii CFR, iar pentru terminalul de marfuri generale, oferim acces la 7 linii CFR. Actionam eficient la toate nivelurile si pe toate planurile, intotdeauna orientati catre client, urmarim o rentabilitate si o crestere durabila a afacerii care vizeaza cresterea profiturilor.


Socep este operatorul portuar din Constanta ce iti asigura toate serviciile de care ai nevoie! Suntem aproape de tine si iti oferim atat avantaje cat si posibilitati pentru operarea navelor. Suntem o echipa bine pregatita, cu oameni specialitati in timp pentru o functionare eficienta si sigura a bunurilor.