Izolarea termică a locuinței, soluția ideală pentru nopți călduroase

Izoterm System Izoterm System

Dacă locuiești la casă, cu siguranță, știi cât de mari pot fi facturile de gaze și cât de greu se poate încălzi întregul spațiul. Specialiștii recomandă izolarea termică a podului sau a mansardei evitându-se în felul acesta pierderile de căldură. În plus, o astfel de acțiune poate preveni deteriorarea acoperișului și implicit a structurii locuinței. Așadar, avantajele sunt mai mult decât evidente și deși, costurile nu sunt dintre cele mai mici, ar trebui privite ca o investiție în siguranța și funcționalitatea locuinței.


Ce înseamnă de fapt izolarea termică?

Întregul procedeu constă în folosirea unor materiale speciale, precum vata, polistireul sau celuloza cu ajutorul cărora este căptușit acoperișul. În felul acesta, căldura nu se mai pierde, iar facturile ajung să scadă cu până la 20-30%. Investiția este pe termen lung, iar costurile sunt amortizate chiar din primul an.


Izoterm System este una dintre firmele cu renume de pe piață, cu un vast portofoliu de lucrări. Specialiștii noștri sunt pregătiți să îți răspundă oricăror întrebări și pot face față cu brio tuturor încercărilor. Nu mai stă pe gânduri, contactează-ne pentru mai multe informații. Află cum îți poți izola nu doar termic, dar și fonic locuința pentru a beneficia de costuri mult mai mici.


Cu ce ne diferențiem pe piață?

· în primul rând, avem o echipa formată din oameni calificați, cu vastă experiență în domeniu astfel că toată munca noastră stă sub semnul profesionalismului;

· ne putem laudă cu peste 20 de ani de experiență în domeniul izolațiilor termice;

· utilizăm cele mai noi tehnologii pentru ca lucrarea să fie impecabilă, iar clienții să fie mulțumiți;

· oferim cel mai bun raport calitate – preț de pe piață.


Pentru un rezultat pe măsura așteptărilor, asigură-te că apelezi doar la ajutorul unei echipe de profesioniști. Deși oricine se poate aventura într-o astfel de activitate, este nevoie de abilitatea unor oameni pricepuți pentru ca lucrarea să fie perfectă. În cazul în care izolarea nu este realizată în mod corespunzător, vor exista în continuare pierderi de căldură. Mai multe informații despre izolatii cu spuma poliuretanica puteti primi de la specialiști.


Un acoperiș bine izolat contribuie la menținerea căldurii în timpul iernii, la polul opus, aflându-se perioada din timpul verii când acoperișul nu se mai încinge atât de mult și nici nu mai reține întreaga căldură astfel încât atmosfera din casă este mai mult decât plăcută. Ce poate fi mai relaxant decât să te adapostesti de soarele arzător al verii în răcoarea propriei locuințe?


Dincolo de izolarea acoperișului, specialiștii noștri se ocupă și de izolarea corturilor pentru evenimente cu ajutorul spumei poliuretanice. În felul acesta, se evită formarea condensului, în special atunci când temperaturile de afară sunt scăzute și este necesară utilizarea încălzirii termice. Tot mai mulți antreprenori recurg la o astfel de soluție pentru a oferi clienților confortul de care au nevoie pentru a se bucura de evenimentul mult așteptat.


Nu în ultimul rând, echipa noastră este pregătită și pentru izolarea piscinelor. Pentru o astfel de lucrare, folosim poliureea, un material nou pe piață care oferă protecție îndelungată. Bucură-te de zilele călduroase de vară și petrece timpul alături de cei dragi la piscină.