Inregistrarea marcii la OSIM - o necesitate de care se ocupa Protectie-marci.ro

Protectie-marci.ro este o companie din mediul online, care are drept scop inregistrarea marcilor la OSIM si garantarea clientilor in numele carora face acest lucru ca marcile in cauza sunt monitorizate astfel incat orice alta depunere de marca identica sau similara nu va fi posibila. Acest lucru inseamna ca Protectie-marci.ro, dupa inregistrare, are in vedere si protejarea drepturilor asupra marcilor inregistrate. In lipsa procesului care implica monitorizarea marcii, solutionarea unui caz cu privire la depunerea a doua inregistrari cu o marca similara sau identica ar avea loc in tribunalele judecatoresti, lucru care implica cheltuieli mult mai mari si timp pierdut.

Protectie-marci.ro a luat fiinta datorita faptului ca in anul 2010 s-a modificat legea cu privire la protejarea marcilor in sensul ca examinarea din oficiu a fost exclusa, lucru care a dus la transformarea institutiei OSIM intr-un depozit de marci. Repercusiunea negativa a acestei legi rezida in faptul ca minima garantie a inregistrarii nu mai exista.

In ce consta procesul inregistrarii unei marci la OSIM si care sunt serviciile puse la dispozitia clientilor de catre Protectie-marci.ro?

In zilele noastre, marca a devenit unul dintre cele mai importante instrumente de marketing intrucat reprezinta chintesenta unui brand, ceea ce este cunoscut in prima instanta de catre public. De asemenea, intre competitorii din aceeasi industrie, marca este cea care diferentiaza. In vederea folosirii abuzive a unei marci de catre terte persoane, Protectie-marci.ro inregistreaza marcile clientilor la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci si le monitorizeaza asigurand protejarea acestora. Serviciile puse la dispozitie de catre Protectie-marci.ro se adreseaza persoanelor fizice si juridice, care au in vedere faptul ca imaginea pe care o au sau pe care vor sa o aiba intr-un domeniu de activitate nu este posibila in absenta unei marci inregistrate. Astfel, printre aceste servicii se numara urmatoarele:

·         Inregistrarea marcii- primul pas al procesului si deopotriva cel mai important. Dupa acest pas, inregistrarea are loc in plan international. Astfel, protectia marcii nu este asigurata doar la nivelul tarii, ci si la nivel european

  • Protectia marcii- al doilea pas al procesului, care are scopul de a anula orice posibilitate de folosire a marcii de catre altcineva. Practic, se protejeaza dreptul la proprietate intelectuala si industriala
  • Protectia desenelor industriale- reprezentarile grafice specifice unei marci sunt elementele vizuale prin care un brand devine cunsoscut de catre public. Prin acestea, un brand isi dobandeste identitatea vizuala si deopotriva deosebirea fata de alte brand-uri. In absenta acestui element, autenticitatea unui brand nu ar fi posibila. Protectie-marci.ro inregistreaza si protejeaza fie pe plan national, fie pe plan international desenele specifice unei marci
De ce sa optati pentru inregistrarea marcii de catre Protectie-marci.ro?

Pentru a inregistra o marca la OSIM si a o proteja impotriva folosirii abuzive de catre altcineva este necesara cunoasterea in amanunt a tuturor normelor legislative si luarea in calcul a tuturor pasilor specifici acestui proces. De asemenea, persoanele fizice sau juridice care vor sa isi inregistreze marca trebuie sa aiba in vedere ultimele modificari din acest domeniu.

Protectie-marci.ro se ocupa de toate aceste lucruri in locul clientilor care isi doresc inregistrarea marcii dispensandu-i de activitati care presupun cercetarea in amanunt si interpretarea legilor, ceea ce inseamna deopotriva ca cei care apeleaza la serviciile Protectie-marci.ro vor economisi timp si vor evita posibilitatea interpretarii gresite a legislatiei.

Daca aveti  intrebari nu ezitati sa contactati un reprezentant Protectie-marci.ro la numarul de telefon 0730.25.30.30.

Informații de contact

Nume Companie

Protectie Marci

Persoana de contact

Reprezentant vanzari

Telefon

021-313.51.20

E-mail