Îngrijirea nu este numai pentru momentele fericite. Cum are Baby Needs grijă de copiii aflați în dificultate

Actiuni caritabile Baby Needs Campanii de responsabilitate sociala

2021 a însemnat pentru magazinul online BabyNeeds încă un an în care mii de produse au ajuns la copilași, dar si la părinții lor. Totodată, ne-am bucurat să susținem proiecte și cauze în care credem cu adevărat și să contribuim astfel la crearea unui mediu mai bun pentru copiii care provin din medii defavorizate. Asociația Neurocare, Asociatia Charity and Humanitarian Support și Asociația Inimi Noi sunt doar puținele cauze în care am investit zâmbete.


Îngrijirea nu este numai pentru momentele fericite

Cu acest gând ne-am propus să dăm o mână de ajutor copiilor cu afecțiuni neurochirurgicale, internați în cadrul secței de Neurologie Pediatrică a Spitalului Victor Gomoiu București. Deși vorbim despre un personal implicat, dedicate 100% micuților pacienți, ambientul din spitale rămâne în continuare apăsător, în special pentru copii. Ne-am dorit astfel ca demersul nostru să fie o încercare de spargere a monotoniei, de transformare a mediului apăsător de spital într-unul mai prietenos. Am oferit cu drag produse pentru igiena bebelușului și a mămicilor, produse necesare pregătirii hranei, dar și jucării și cărți educative. În tot acest demers am avut alături de noi oameni care s-au implicat, precum Dr. Neuro Pediatru Maria Lupu, dar și personalul secției Neurologie Pediatrica a Spitalului Victor Gomoiu București. În plus, ne-am bucurat să aflăm că medicii și asistentele se dedică ajutorării copiilor, prin asociația pe care au înființat-o cu acest scop - Asociația Neurocare.

 

O inimă veselă înseninează fața

În luna august ne-am bucurat să ajutăm o cauză nobilă, Asociatia Charity and Humanitarian Support - Caritate și Suport Umanitar, ONG care a strâns în echipa sa oameni minunați care și-au propus să ajute cât mai multe familii nevoiașe din sate defavorizate. Ei au fost spiridușii care au dus darurile noastre în sate izolate, greu accesibile, pentru familii care aveau nevoie de o mână de ajutor.

 

Împreună schimbăm vieți prin educație

Un alt proiect pe care l-am susținut a fost Asociatia Inimi Noi, care are ca scop susținerea educațională, morală, materială și financiară a copiilor și a adolescenților, în vederea unei dezvoltări armonioase din punct de vedere social, cultural și emotional. Cum cei de la Asociație s-au mutat în căsuță nouă iar spațiul avea nevoie de produse potrivite pentru a-i întâmpina pe copii, ne-am bucurat să decorăm grădina cu diverse articole de mobilier, dar și cu numeroase rechizite, jocuri și cărți educative.

 

Fapte bune, dar nu numai de Crăciun

Dincolo de faptul Baby Needs este o platfomă de produse și accesorii necesare creșterii copiilor, ne simțim cumva datori să contribuim și la dezvoltarea sănătoasă și lipsită de griji a copiilor, în mod special a celor care provin din medii defavorizate sau care, din motive medicale, financiare, sociale, nu se pot bucura de copilărie, așa cum ar fi normal. Ne-am propus încă de la început să ajutăm, atât cât putem și să o facem din suflet. Cu această promisiune în gând am pornit în lungul drum de a face bine și de a sări în ajutorul copiilor care au nevoie de noi. Actiunile noastre caritabile sunt recurente și dorim ca ceea ce facem să inspire și alți antreprenori să ni se alăture.