Industria transportului maritim si logistica in porturi

manipulare containere port constanta manipulare containere port constanta

Majoritatea produselor de pe rafturile magazinelor, de la gadgeturi, la computer, piese de masini si altele, nu sunt produse local. Acestea se fac in alte tari si pe alte continente. Si mai mult de 70% din produsele mondiale sunt transportate peste marile oceanelor cu ajutorul containerelor, care ajuns sa fie incarcate / descarcate in porturile de provenienta. Deoarece traficul de marfuri inspre si dinspre Portul Constanta este in continua crestere, serviciile noastre sunt analizate si imbunatatite continuu. Investim constant in modernizarea facilitatilor si parcului de masini, garantam constant calitatea serviciilor si oferim clientilor nostri posibilitati pentru operarea oricarui tip de nava.


Ne aflam intr-o zona strategica din Portul Constanta, cu acces facil pe cale maritima. Iti punem la dispozitie 8 dane de operare, depozite acoperite de 70 000 mp si 150 000 mp pentru terminalul de containere si o gama larga de echipamente si utilaje disponibile pentru clientii nostri 24/24 ore. Compania noastra ofera logistica in Portul Constanta, pentru containere si marfuri generale, avand o pozitie strategica si ocupand 8 dane operative.


Socep este partenerul tau de incredere atunci cand ai nevoie de servicii de manipulare containere Port Constanta, servicii de stuffing si stripping. SOCEP S.A. a implementat, mentine si imbunatateste permanet un sistem de management integrat calitate-mediu, fiind certificata in conformitate cu ISO9001:2008 si ISO 14001:2004.