Incarcare, descarcare si depozitare marfa in Portul Constanta

descarcat nave port constanta descarcat nave port constanta

Socep actioneaza cu succes in sectorul logisticii din Port si vine in intampinarea clientilor cu cele mai bune servicii de stuffing si stripping Constanta. Cu o activitate de peste 30 de ani in domeniul operatiunilor portuare, fiind un partener loial si serios pentru clientii nostri, Socep este un punct de referinta, atat in Portul Constanta, cat si Agigea. SOCEP este singurul operator portuar listat pe piața bursiera - Bursa de Valori Bucuresti, dovedeste viabilitatea unei companii puternice si traditionale cu pozitie strategica in porturile Constanta si Agigea.


Portul maritim Constanta are o importanta foarte mare pentru comertul international si fluxul de marfuri regionale si globale, la un pret mult mai bun decat cu orice alta modalitate de transport. Socep se poate ocupa de descarcarea navelor in Portul Constanta, manipularea containerelor cat si marfurilor vrac, dar si depozitarea acoperita sau descoperita, cu supraveghere video si paza de specialitate. Suntem o companie ce ofera servicii de logistica in Portul Constanta, posibilitati si facilitati pentru operarea oricarui tip de nava.


Ne dorim ca pe viitor sa ramanem tot acelasi punct de referinta in domeniul in care operam. Actionam eficient la toate nivelurile si ne dorim sa excelam pentru clientii nostri si in activitatea ce o desfasuram. Investim constant in modernizarea facilitatilor si a parcului de masini cat si extinderea operatiunii in Portul Constanta Sud – Agigea in terminalul de operatiuni de incarcare / descarcare.