In fiecare luna venim cu noutati in meniul Splendid GO

food delivery constanta food delivery constanta

Daca nu esti la curent cu noile meniuri si preparate Splendid GO, te asteptam pe site sa vezi ce bunatati ti-a pregatit echipa noastra din bucatarie, impreuna cu Chef Mihai Dumitrescu. Splendid GO este locul perfect de unde poti comanda tot ce iti doresti, incepand cu burgeri, pizza, fast food, dar si supe, preparate la gratar si specialitatile bucatarului. In fiecare zi poti comanda prin servciul nostru de livrari la domiciliu, intre orele 09:00-01:00 tot ce iti doresti pentru pranz, cina sau chiar mic dejun. Food delivery Constanta de la Splendid GO este rapid si oricand la dispozitia clientilor cu o multime de noutati super gustoase.


Azi vrei un pranz ? Super idee! Te sustinem in acest demers si iti oferim meniuri combo cuu burger, aripioare, crispy fingers, nuggets sau fish and chips, la alegere cu cartofi prajiti sau wedges si racoritoare la alegere. Poti comanda direct pe site si automat intri in programul de loialitate. Ce inseamna asta? La fiecare comanda 10% din valoarea acesteia se transforma in puncte, iar punctele in bani si astfel poti obtine reduceri semnificative la comenzile urmatoare. Hai pe Splendid GO sa comanzi tot ce iti doresti si sa te bucuri de un serviciu de delivery preparate internationale Constanta exact asa cum iti doresti, rapid, care respecta toate cerintele actuale si conditiile de livrare necesare.


Ce zici de o portie de spaghete cu crema de trufe by chef Mihai Dumitrescu? O super noutate in meniul nostrum pe care abia asteptam sa o incerci si tu!