Importanța covoarelor de cauciuc anti-alunecare

Covor cauciuc antistatic Covor cauciuc antistatic

Perfect potrivit pentru utilizarea în interiorul clădirilor industriale, dar și ușor de aplicat în mai multe medii, un covor de cauciuc poate oferi o suprafață sigură pentru a merge în orice locație care ar putea prezenta condiții periculoase sau trafic pietonal intens. Dacă umiditatea este vreodată o problemă, atunci utilizarea unui covor de cauciuc este o alegere ideală datorită rezistenței sale naturale la apă, care va ajuta, de asemenea, la inhibarea creșterii mucegaiului. Un covor de cauciuc anti-alunecare va veni adesea echipat cu o suprafață bogat texturată, care este concepută pentru a adăuga aderenţă coeficientului de frecare deja ridicat natural al cauciucului.

Băile, zonele de luat masa și posturile de lucru tind să necesite covoare de cauciuc anti-alunecare pentru a spori siguranța, deoarece par să prezinte cele mai mari riscuri. Însă și culoarele, aleile sau coridoarele pot să fie zone cu risc ridicat și nu trebuie trecute cu vederea. Potrivit studiilor, câteva milioane de oameni suferă o accidentare la locul de muncă din care unii s-ar putea să nu-și revină niciodată. Acesta este un lucru uimitor pe care covoarele de cauciuc l-ar putea preveni prin crearea unei podele de lucru sigure și anti-alunecare.

Un covor de cauciuc poate contribui la promovarea siguranței anti-alunecare în două moduri.

În primul rând, podeaua laminată cu cauciuc este o opțiune de suprafață rezistentă la umiditate. Este nevoie de doar câteva picături de umiditate pentru a transforma o suprafață tare/netedă într-o zonă periculoasă. Linoleum-ul, gresia și chiar betonul pot deveni alunecoase dacă există umiditate sau orice alt tip de reziduu. Cauciucul are un coeficient natural de frecare ridicat, care este asociat cu o textură bogată. Acest lucru are ca rezultat o opțiune de pardoseală care va oferi o rezistență excelentă la alunecare. Așadar, prin simpla așezare a unui covor, ai putea ajuta la prevenirea căderilor și a rănilor grave.

În al doilea rând, cauciucul oferă proprietăți superioare de îmbunătățire a tracțiunii. Deoarece nu toate căderile se datorează alunecărilor, aderența și textura pot ajuta oamenii să rămână în picioare în cazul în care se grăbesc, se împiedică sau sunt împinși accidental.

Covorul de cauciuc nu va proteja doar angajații, oaspeții și clienții, ci va ajuta și la protejarea structurii originale a podelei.

O mare parte din colecția de covoare de cauciuc este făcută parțial din materiale reciclate, a căror sursă o reprezintă anvelopele de automobile uzate. Utilizarea unei surse de material atât de puternice (anvelopele s-au dovedit a fi dure și capabile să reziste unor condiții foarte abrazive) oferă covoarelor o rezistență uimitoare.

Informații de contact

Nume Companie

SC FORCEPLAST SRL

Persoana de contact

Cristi Bran

Telefon

0744768117

E-mail