IlBambino.ro ofera siguranta si confort prin intermediul scaunelor de masa pentru bebelusi

Magazinul online IlBambino.ro comercializeaza produse utile in cresterea bebelusilor si a copiiilor de peste 1 an, brand-urile cu care colaboreaza sunt cele ce ofera calitate superioara si siguranta, acestea sunt recunoscute international si sunt in topul dorintelor tuturor parintilor, cateva dintre ele sunt: Baby Design, Cangaroo, Chipolino, Graco, Lorelli, Inglesina.

Masa este cel mai important moment al zilei atat pentru micuti cat si pentru parinti. De multe ori prichindeii se agita la masa, iar parintii incearca tot ce este posibil pentru a le oferi siguranta, de aceea Il Bambino ofera scaune de masa cu centuri de siguranta.

Scaunele de masa pentru copii sunt utile pentru toti parintii care stiu ce inseamna agitatia de la masa, acestea sunt oferite intr-o gama variata de catre magazinul Il Bambino.

Scaunele de masa pentru bebelusi de pe magazinul online IlBambino.ro sunt de ultima generatie si ofera prichindeilor dumneavoastra posibilitatea de a sta la masa cu adultii, ceea ce ii va antrena si le va face pofta de mancare. Este foarte important sa puteti alege dintre mai multe variante de scaune de masa pentru bebelusi pentru ca astfel va puteti da seama care este cel mai potrivit prichindeilor dumneavoastra.

Siguranta si confortul copilasului asigurate de scaunul de masa oferit de IlBambino.ro

Scanunele de masa pentru copii sunt o investitie practica si inteligenta pentru ca il puteti folosi o lunga perioada de timp.

Scaunele de masa pentru bebelusi oferite de IlBambino.ro sunt multifunctionale si pot fi montate in orice incapere. Majoritatea modelelor de pe IlBambino.ro au urmatoarele dotarii:

·         Tava detasabila – pentru momentul in care cel mic va putea manca singur la masa adultilor

·         Se transforma intr-o masuta si scaunel pe care mai tarziu il puteti folosi ca masuta de desenat

·         Au un mecanism usor de utilizat. Mecanismul de pliere este foarte usor, astfel nu va veti mai chinui sa deschideti sau sa inchideti scaunul de masa al copilasului

·         Scaunele de masa pentru copii regasite pe Il Bambino sunt dotate cu tehnologia necesara cresterii sanatoase a celor mici. Pe langa cele mentionate mai sus, importante sunt si: centurile, care vor oferi siguranta copilului dumneavoastra si un sistem de reglare al spatarului

Scaunele de masa pentru bebelusi regasite pe Il Bambino sunt atat pentru fetite cat si pentru baieti. In gama variata pe care acestia o pun la dispozitie veti gasi modele viu colorate cu un design deosebit, astfel incat pe langa utilitate, sa va bucurati si de esteticul scaunului de masa.

In cazul in care va doriti un scaun de masa care ii ofera siguranta si confort copilului dumneavoastra, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul oficial IlBambino.ro si sa alegeti unul dintre modelele puse la dispozitie. De asemenea, pentru comenzi puteti suna la numerele de telefoane: 0746 332 032, 0767 512 137 sau 0732 754 171, programul fiind de Luni pana vineri in intervalul orar 9 si 17.30, iar pentru orice informatie, sugestie, intrebare sau reclamatie puteti utiliza adresa de e-mail de pe site. 

Informații de contact

Nume Companie

Ilbambino

Persoana de contact

Reprezentant Vanzari

Telefon

0746332032

E-mail