Ilbambino ofera noilor parinti o gama variata de marsupii si accesorii

Ilbambino si-a intregit colectia de marsupii si accesorii de pe site, oferind peste 180 de produse special create pentru noii parinti si nu numai! Marsupii, wrap-uri, rucsacuri si alte accesorii potrivite inca din primele zile ale micutului si pana la varsta de 4-5 ani se afla in oferta magazinului Ilbambino.

Potrivite inca din prima zi!

Pentru ca mamicile si proaspetii membrii ai familiei vor fi de nedespartit, specialistii recomanda folosirea unui baby wrap, pentru ca cei doi sa fie alaturi si atunci cand mama trebuie sa isi desfasoare activitatile zilnice. Acest tip de marsupiu are 5 pozitii de purtare, pentru a le oferi atat mamei libertatea si confortul de care are nevoie, dar si bebelusului o pozitie naturala a corpului. Acesta va avea spatele si capul bine sustinute, ii vor fi stimulate functiile motorii iar digestia ii va fi imbunatatita. Se recomanda folosirea unui baby wrap inca de la nasterea celui mic, pana cand greutatea acestuia va atinge 18 kilograme.  

Pe langa baby wrap, alte tipuri de marsupiu potrivite nou-nascutilor si bebelusilor sunt cel tip Banana, care permite copilului sa stea in pozitia de culcat, cel tip Sling, care permite un transport comod al copilului chiar si pe distante mari si cele din colectia Confort, special create pentru protejarea copilului in conditii meteo speciale precum vreme neplacuta, soare puternic si chiar galagie excesiva.  Colectia Nou nascut poate fi folosita pana la maxim 4-5 luni si ofera sprijinul necesar pentru gat si cap si o pozitie confortabila pentru leganatul sugarului.

Pentru copii mai dezvoltati

Alt tip de marsupiu este cel din colectia 4 way carrier care poate fi purtat atat in fata cat si in spate. Pozitia „M” a copilului in timpul transportarii, permisa de acest gen de marsupiu este recomandata de pediatrii, fiind perfecta pentru parintii activi deoarece se poate ajusta in cateva pozitii utile pentru o perioada indelungata din viata copilului. Se recomanda utilizarea acestui gen de marsupiu pentru copiii care isi pot sustine singuri capul.

Rucsacurile de aventura fac posibil transportul celor mici in vacantele la munte sau zone care necesita conditii speciale. Sunt prevazute cu cadre metalice care mentin pozitia verticala, aparatori pentru ploaie si soare si centuri de siguranta pentru copil. Majoritatea se recomanda pentru copii pana la maxim 15 kilograme pentru confortul optim atat al parintilor cat si al celor mici.

Gama variata de produse

Produsele sunt realizate din bumbac  100%, materialele de cea mai buna calitate vor permite circulatia aerului pentru o purtare comoda atat pentru copil cat si pentru cei mari.

Culorile marsupiilor Ilbambino difera de la model la model pentru ca parintii sa aiba o gama variata din care sa poate alege, in functie de preferinte. De la roz pal si rosu corai, pana la gri perla si multe alte nuante disponibile pe site, parintii pot alege modelul preferat pentru ei si micutii lor.

Accesoriile precum gluga de protectie detasabila, protectiile de ploaie, saculetii pentru rucsac sau gentile pentru protectia si transportul rucsacurilor sunt facultative dar necesare pentru o folosire corecta si indelugata a produselor marca Ilbambino. Produsele au de altfel si o garantie de 24 de luni.

Principalele beneficii aduse de utilizarea unui marsupiu pentru copii se refera la siguranta si stabilitatea copilasului, si confortul atat al bebelusului cat si al adultului care il poarta. 

Informații de contact

Nume Companie

Ilbambino

Persoana de contact

Reprezentant Vanzari

Telefon

0732754171

E-mail