Idei pentru un living room de vis

living idei pentru un living de vis

Citirea unei cărți, vizionarea unui film, luarea unui pui de somn, jocul, ascultarea de muzică, relaxarea sau petrecerea a catorva minute împreună cu cei dragi, toate sunt activități care își găsesc drumul într-o camera de zi. Considerată de mulți drept una dintre cele mai „folosite” camere ale unei case, decorul unui living room necesită o gândire și o atenție adecvate.

Living room-ul este o zonă de confort care trebuie decorată pentru a încorpora opțiuni de divertisment pentru întreaga familie, spațiu amplu de relaxare și spațiu de depozitare generos. Cu toate acestea, întrebarea care staruiee în mintea tuturor este „de unde să începem?”

Ca prim pas, puteți găsi un design care să răspundă cerințelor fiecărui membru al familiei. De la lucrări de artă la antichități moștenite, fotografii și alte colecții de artă care transmit povestea familiei dvs., o cameră de familie trebuie să aibă spațiu pentru orice. Plasând mobilier util, precum și agățând fotografii memorabile din călătoriile cu familia, există multe modalități de a face o cameră de zi să arate totuși reală și confortabilă.

Iată câteva idei pentru a face camera ta de familie ceva de care te poți mândri:

Asigurați-vă un loc confortabil in timp ce alegeți mobilierul pentru o cameră de familie, asigurați-vă că toate canapelele, scaunele și secțiunile pe care le alegeți, va asigură confort maxim în timp ce citiți, relaxați-vă sau vizionați.

Canapele trebuie să fie suficient de adânci și largi pentru a permite somnuri confortabile și suficient de rezistente pentru a supraviețui uzurii .

Alegeți mobilierul care se potrivește camerei.

Asigurați-vă că selectați doar mobilierul care se potrivește cu exactitate în cameră. Este mai bine să alegeți un mobilier de dimensiuni mari dacă camera dvs. este supradimensionată sau are tavanul unei catedrale. Dacă este o cameră mare, puteți alege canapele care au o lățime de 200-210 cm, dar dacă este o cameră mică, atunci ar fi o opțiune înțeleaptă utilizarea unui mobilier inteligent, care se potrivește în colțuri și face ca o cameră să arate mare.

Luați în considerare canapele secționale flexibile Achiziționarea de canapele secționale cu componente variate creează un aranjament spațios de scaune care se potrivește formei și dimensiunilor camerei. Canapele secționale ajută la acomodarea mai multor persoane într-un spațiu mai restrâns. Canapelele în formă de L sunt o opțiune bună, deoarece fac uz de fiecare colț.

Având scaune mari, medii, precum și mici, împreună cu canapele și bănci, creează un aranjament perfect și confortabil. Asigurați-vă că includeți scaune ferme, scaune mai bune și scaune de lectură pentru a face camera potrivită pentru toate tipurile de întruniri de familie. Includerea mobilierului cu varietate face ca camera să arate mai atrăgătoare.

În mod similar, măsuțele de cafea fac gustările în cameră mult mai puțin dezordonate, în timp ce mesele de studiu le permit copiilor să își facă treaba cu ușurință.

Accesorizează cu tesături: alegeți țesături pentru perne, draperii pentru ferestre, accesorii și fete de masa, accesorii colorate și si chiar ceva de care să se poată bucura chiar și cei mici. Nu există o modalitate mai bună de a-ți invita copiii în cameră decât să optezi pentru culori vii și vibrante.

Perne lombară reconfortante: puteți alege o pernă lombară care vine în diferite dimensiuni și forme. Vă susține spatele în timp ce citiți. Pernele mai mici pot fi ascunse sub coate, în timp ce pernele mai mari sunt cele mai bune pentru pui de somn. Copiii te vor iubi dacă vei cumpăra și o pernă de podea pentru a te relaxa și pe covor.

Pereți eleganți: vopsiți un perete în culori îndrăznețe pentru a-l face un perete de accent. Acest lucru oferă o impresie despre o cameră mai mare, precum și conferă camerei un aspect elegant. Dacă pictați peretele accentului în culori îndrăznețe, ar fi mai bine să evitați să dați culori închise altora.

Adăugând prea multe accesorii, creați un sentiment dezordonat insa așezarea unei oglinzi în perete astfel încât să reflecte lumina naturală poate face camera să pară și mai mare.

Permiteți luminii soarelui să intre în cameră. Lăsați să intre cât mai multă lumină solară posibil, deoarece lumina naturală a soarelui creează impresia că aveți o cameră mai luminoasă și mai mare. Evitati acoperirea inutila a ferestrelor, puteți face decorul foarte simplu folosind o pereche de perdele și jaluzele.

În timp ce decorați camera de familie, puteți agăța pe perete imagini ale membrilor familiei dvs. Imaginile frumoase în alb și negru pot adăuga o notă foarte vintage camerei tale. Puteți chiar să atârnați câteva obiecte de artizanat ale copiilor dvs. sau chiar lucruri mai simple, cum ar fi draperii de perete de la piața de vechituri etc. Folosind metodele de mai sus cu un pic de creativitate, vă puteți decora camera de familie într-un mod simplu, dar atrăgător.

Informații de contact

Nume Companie

Sc Devverse Business Srl

Persoana de contact

Larisa,PR

Telefon

0736619190

E-mail