Idei de amenajare a unui dormitor in stil minimalist

Idei de amenajare a unui dormitor in stil minimalist Idei de amenajare a unui dormitor in stil minimalist

Dormitorul in stil minimalist trebuie sa fie mobilat destul de simplu. Mai exact, trebuie sa fie mobilat intr-un stil minimalist. Atmosfera trebuie sa fie una relaxanta, iar aspectul acestuia trebuie sa fie destul de cald si de primitor.

Camera este una de relaxare, iar in ceea ce priveste mobilarea acesteia trebuie sa se realizeze doar cu strictul necesar. Paleta de culori va fi una destul de restransa, astfel incat atmosfera sa fie cat mai degajata.


“The details are not the details. They make the design.” Charles Eames

 

Cum putem avea parte de un dormitor in stil minimalist


Un dormitor cu lucruri folositoare

Primul pas intr-o amenajare in stil minimalist este sa scapam de lucrurile care sunt nefolositoare. In dormitor trebuie sa avem doar obiecte care atrag energii pozitive. Aglomeratia si dezordinea te va obosi foarte mult. Cu cat avem mai multa ordine in dormitory, cu atat vom avea parte de o energie mai buna. Dormitul trebuie sa se realizeze intr-un spatiu cat mai linistit si cat mai armonios.


Un pat rabatabil este o solutie buna pentru depozitare

Un dormitor in stil minimalist are nevoie de solutii inovatoare. Un pat pentru doua persoane rabatabil este cu siguranta unul in care se vor depozita toate produsele pe care nu le utilizam atat de des.

Rama patului trebuie sa fie cat mai simpla. Ramele din fier forjat sunt excelente pentru o camera simpla si moderna. Lenjeriile trebuie sa fie si ele alese cu multa atentie. Putem oricand opta pentru o lenjerie intr-o nuanta de alb laptos sau de gri deschis.


Lumina naturala este esentiala

Perdelele si draperiile trebuie sa fie alese in culori neutre care sa permita patrundere luminii in dormitor cu mai multa usurinta. Ferestrele trebuie sa fie cat mai mari si cat mai generoase pentru ca amabianta sa fie una calda. In acest mod camera va avea parte de un aspect mai curat si mai modern. Cu cat avem parte de mai multa lumina naturala in dormitory, cu atat ne vom simti mai plini de vitalitate.

Culori cat mai naturale

Un design minimalist trebuie sa aiba parte de culori cat mai naturale. Putem sa folosim nuante de gri, bej, alb sau maro deschis. Tonurile de pamant sunt si ele importante, deoarece ajuta foarte mult la relaxare si la contemplare.


Materialele traditionale sunt esentiale

Intr-un dormitor in stil minimalist avem nevoie de de materiale traditionale precum: textilele, lemnul sau ceramica. Toate aceste materiale vor resusi sa ne ofere o ambianta placuta si relaxanta.


Primas.ro ne ofera colectii intregi pentru dormitoare spectaculoase

Pe Primas Home vom gasi de fiecare data cele mai inedite colectii care ne vor ajuta sa ne realizam un dormitor mai complex si mai armonios. Cu ajutorul pieselor de mobilier disponibile pe Primas.ro vom avea parte de o ambianta placuta si relaxanta.

Dormitorul este acea incapere care are nevoie de atentia noastra si de alegeri inspirate.


“Real comfort, visual and physical, is vital to every room.” Mark Hampton