Iarnă de poveste cu desene animate la JimJam

JimJam - iarna JimJam - Craciun

JimJam prezintă micilor telespectatori 3 filme pline de aventuri haioase, întâmplări educative și multă zăpadă, în fiecare weekend, de la ora 11:00 și 18:00!

Noddy Salvează Crăciunul” este o poveste cu mult farmec, ce-i poartă pe micii telespectatori în magica lume a Crăciunului. Se împlinește cel mai mare vis al lui Noddy când se întâlnește cu Moș Crăciun în Țara Jucăriilor. Și Moș Crăciun se bucură de întâlnire, pentru că i s-a stricat ceasul magic care oprește timpul, și nu i-a rămas timp suficient ca să împartă cadourile de Crăciun. Oare va reuși Noddy să salveze Crăciunul și să-l ajute pe Moș Crăciun să ducă toate jucăriile sub fiecare pom, spre bucuria copiilor?

 

Timmy și supriză de Crăciun” spune povestea animăluțelor care petrec sărbătoarea Crăciunului la creșă. E Ajunul Crăciunului la creșă, iar Timmy și prietenii lui sunt extrem de entuziasmați! Au de făcut decorațiuni, trebuie să aleagă un brad, să îi scrie scrisori Moșului și să le pună pe toate într-o cutie poștală specială. Toată lumea este ocupată, în sunet de colinde vesele!

”Thomas și prietenii săi - Cu toată viteza înainte” - Thomas, locomotiva cu aburi și prietenii săi se bucură de vară e insula Sodor, deoarece sezonul e plin de turiști pe care îi conduc cu drag pe meleagurile minunate ale lui Sodor. Locomotivele primesc o veste bună: se construiește un aeroport pe insulă. Trenurile au multe emoții, deoarece e mult de lucru cu construirea unui aeroport, ba chiar și turiștii vor veni într-un număr mai mare. Însă lucrările nu decurg lin, din cauza tensiunii dintre locomotivele cu aburi și cele diesel, și a unei furtuni pe insulă. Thomas își dă seama că singura șansă de a construi aeroportul la timp e să-și unească forțele cu locomotivele diesel.

Toată iarna, stați cu ochii pe JimJam!