I explore, a calatori inseamna a sti

I explore, a calatori inseamna a sti I explore, a calatori inseamna a sti

I explore a venit pe piata cu planuri si ganduri mari. I explore s-a lansat cu elanul de a aduce un suflu nou, sa aduca o revigorarea a optiunilor de turim. I explore este agentie turoperatoare, care vrea ca prima destinatie sa fie Romania, astfel inca sa repozitioneze tara noastra pe harta  sufletului  romanilor si a intregii lumi.

Agentia I explore se adreseaza in Romania inclusiv segmentului corporate, caruia doreste sa ii aduca un plus valoare prin servicii integrate si eficiente de rezervari sau de organizarea deplasarilor, evenimentelor sau participarii dvs in alte orase decat cele in care va desfasurati activitatea in mod curent. In acelasi timp, tot pentru segmentul companiilor ocupate, am modelat pachete speciale pe care pot crea armonie in organizatie. Chiar este inovativa ideea!

I explore - agentie de turism pentru Romania

In acelasi timp agentia I explore  va poate oferi destinatii in intreaga lume. Va aducem un sejur relaxant in insoritele Grecia sau Spania, puteti avea o vacanta accesibila in Bulgaria, un circuit cultural in Europa sau o experienta de sufle in destinatii exotice recum in China, India sau Tibet. Daca va pllictisiti in weekend, va invatam cum se spune "Buna dimineata" in spaniola, germana, italiana, sau orice alta limba europeana doriti trimitandu-va intr-un city break in Barcelona, Roma, Milano, Berlin, Viena sau in orice alt oras european ati gandi.

Pe de alta parte dar nu la urma,   agentia I explore are circuite culturale si de explorarea  Romaniei, precum si sejururi de relaxare in zone absolut mirifice din Transilvania, ale Olteniei de sub munte, in Tara Fagarasului sau circuite in intreaga Romanie. De fapt, pentru o mostra de Romania asa cum o vedem noi , dar mai ales pentru un fragment fotografic al destinatiilor noastre, ne puteti urmari pe www.facebook.com/iexplore.ro.

Circuitele noastre spirituale sunt fie mai mult decat simple pelerinaje, sunt calatorii care nu se adreseaza numai ortodoxismului, ci sufletului. Suntem deschisi sa iti aducem vacanta pe care o visezi, sa facem turul, circuitul sau calatoria pe care o vrei.  Cere si ti se va da!

I explore

SC Unexplored Holiday SRL