Huse de Samsung J5- Eurocel.ro dispune de modele elegante sau sport

logo Eurocel

Samsung J5 este un telefon Smart ce dispune de tehnologii de ultima generatie, de o camera de 13 MP, de un display de 5 Inch pe care se pot viziona filme la o rezolutie HD si de un procesor QuadCore.

Pentru a va pastra o perioada cat mai lunga si intr-o stare cat mai buna acest telefon mobil, magazinul online Eurocel.ro a lansat o gama de huse pentru Samsung J5.

Cei care detin acest model de telefon Smart, daca acceseaza gama de huse pentru Samsung J5 din oferta magazinului online Eurocel.ro, vor vedea ca au la dispozitie numeroase modele, realizate din materiale premium, capabile sa protejeze optim telefoanele.

Husele pentru Samsung J5 au un design fie elegant, fie sport si preturi de achizitie competitive, care variaza de la articol la articol in functie de design, materialele care s-au folosit la fabricare si brand-ul producator.

Huse Samsung J5- ce modele gasiti la Eurocel.ro?

Husele de Samsung J5 plasate pe piata de Eurocel.ro sunt realizate din materiale de inalta calitate, precum siliconul, plasticul sau pielea ecologica si pot avea urmatoarele culori: alb, culoarea cuprului, negru, roz, transparent, turcoaz sau visiniu.

 Noua gama de huse lansata este prezentata intr-un catalog virtual, prevazut cu functii de filtrare care va faciliteaza identificarea unui model realizat in concordanta cu gusturile, bugetele si preferintele dumneavoastra.

Astfel, catalogul virtual al magazinului centralizeaza urmatoarele modele de huse:

  • Husa pentru Samsung J5 de culoarea alba, foarte eleganta, de tip carte - acest produs este realizat din piele ecologica si asigura o protectie sporita
  • Husa de Samsung J5 de culoarea neagra- acest produs este realizat din silicon, ofera o protectie adecvata si asigura accesul facil la toate butoanele si conexiunile telefoanelor. De asemenea, datorita siliconului folosit la fabricare, husa are un grad optim de aderenta. Acest model se comercializeaza si in varianta maro
  • Husa de Samsung J5 de tip carte- culoarea acestui produs este neagra. Modelul ofera un aer foarte elegant telefonului si deopotriva o buna protectie. Acest model se comercializeaza si in varianta turcoaz sau roz

Avand in vedere ca furnizeaza o gama vasta de huse, ale caror preturi sunt competitive, miza echipei de la baza magazinului Eurocel.ro este de a satisface cerintele unui spectru larg de posesori de telefoane Samsung J5.

De asemenea, Eurocel.ro mai comercializeaza si alte produse, printre care se numara incarcatoarele, incarcatoarele auto, selfie-stick-urile, hands-free-urile sau foliile de sticla.

Cum se pot cumpara husele de Samsung J5 de la Eurocel.ro?

Dat fiind ca Eurocel.ro este un magazin care isi presteaza serviciile in mediul virtual, clientilor li se ofera o modalitate de cumparare rapida, care se rezuma la plasarea unei comenzi online.

Aceasta se poate realiza de la orice dispozitiv conectat la internet, se efectueaza pe site-ul magazinului si presupune completarea datelor cu privire la modalitatea de plata pentru care optati si la adresa la care urmeaza sa aiba loc livrarea.

De asemenea, un reprezentant Eurocel.ro va poate oferi mai multe informatii la numerele de telefon 0737.592.883 / 0751.363.663.