Gustul de pizza care nu se uita niciodata!

pizza constanta pizza constanta

Toata lumea iubeste pizza, iar pe cea de la San Marco nu ai cum sa o refuzi vreodata! Autentica, delicioasa, cu blat fraged sau pufos, cu ingrediente alese cu grija, pizza de la San Marco face deliciul locuitorilor din Constanta si in fiecare vara turistilor, ce ne calca pragul din toate colturile tarii. Suntem incantati mereu cand primim cele mai bune recenzii si laude, cand ne spuneti ca suntem cei mai buni si ca nu isi mai doresc sa incerce altceva odata ce mananca pizza de la noi. Pastram traditiile si facem pizza in Constanta autentica, adaugam mereu si amprenta San Marco, de aceea ne place sa spunem ca suntem diferiti si facem pizza deliciosa si gustoasa.

Nu uita de super oferta San Marco! Oricat de mult ti-ar placea o pizza, te incanta si o oferta buna, de aceea ne-am gandit sa ne fidelizam clientii cu cea mai buna oferta, comanzi 3 pizza si primesti inca una gratis. Te asteptam la noi pe terasa, in oricare din locatiile noastre, sau poti comanda online, direct din aplicatie sau la telefon. Daca esti in drum si totusi nu vrei sa te opresti la o masa in pizzerie, poti alege serviciul take away, comanzi online si ridici singur comanda.

Pizza ca pizza, stim ca suntem in topul preferintelor voastre, dar burgerii i-ati incercat? Clientii spun ca nu au mai mancat ceva mai delicios de atat. Chiftea din carne de vita, suculenta si frageda, chifla pufoasa, sosuri, salate si multe alte ingrediente la alegere. Il pregatim rapid si il livram la fel de rapid, astfel incat sa nu astepti prea mult pranzul sau cina. Daca ajungi la mare, nu rata pizza, burgerii, pastele, salatele sau sandwhich-urile de la San Marco.