GRANIRAPID, ADEZIV PE BAZA DE CIMENT SI POLIMER LICHID, BICOMPONENT

S.C. Izotech Services S.R.L. va prezinta astazi un adeziv pe baza de ciment(C), imbunatatit (2), cu priza si hidratare rapida(F), clasificat C2F,  din portofoliul MAPEI- producator care ne-a obisnuit cu produsele sale de top, de 79 de ani.

Astazi vom vorbi despre  GRANIRAPID,  un adeziv deformabil, clasificat S1.Este un adeziv de exterior si interior, pentru lipirea placilor ceramice de orice fel: marmura, placi din roci naturale, recompuse, sau artificiale, pe pardoseli sau pereti. Este utilizat  la solicitari de trafic intens si greu, pentru lipirea placilor speciale din cauciuc cu profilul fetei interioare adaptat pentru fixarea cu adeziv pe baza de ciment, pe toate tipurile de suporturi traditionale si stabile.

Pardoselile sunt apte pentru traficul pietonal usor, dupa 3-4 ore.Suprafetele pot fi solicitate intens, dupa 24 de ore.In cazul piscinelor, aceste vor fi umplute cu apa , dupa 3zile.GRANIRAPID are ca particularitate un timp scurt de realizare a prizei si o hidratare ce permit o lipire rapida a finisajelor, pe pardoseli sau pereti, adezivul atingand performantele maxime in numai 24 de ore.

Asa dupa cum mentionam inca din titlu, GRANIRAPID este un adeziv bicomponent- componenta A este o pulbere alba, sau gri pe baza de lianti speciali si nisip de quart, iar componenta B este un latex de cauciuc sintetic. Adezivul are contractii foarte mici la uscare, practic nule si caracteristici excelente de aderenta pe aproape toate tipurile de suporturi, inclusiv pe cele dificile. Este rezistent la socuri mecanice si vibratii, la socuri termice, la imbatranire si la diferiti agenti chimici diluati si are o grosime de aplicare de pana la 10 mm. Produsul indeplineste cerintele Anexei XVII, a Regulamentului (CE),nr.1907/2006(REACH), alineatul 47. Daca sunteti intr-un stadiu al unor lucrari specifice la care se preteaza acest tip de adeziv, nu ezitati sa il alegeti si nu veti regreta! Stiti deja ca produsele marcii MAPEI nu va dezamagesc niciodata!

Pana data viitoare, sa ne auzim cu bine!

Izotech-services

Liviu Stefan