Franke a câștigat Trei Premii Red Dot Design AWARDS 2021

FRANKE A CÂȘTIGAT TREI PREMII RED DOT DESIGN AWARDS 2021 FRANKE A CÂȘTIGAT TREI PREMII RED DOT DESIGN AWARDS 2021

Designul sofisticat și performanțele tehnologice ale creațiilor Franke au fost recunoscute cu trei premii Red Dot Design 2021 în categoria Product Design.

Juriul Premiilor Red Dot Design Award 2021, cel mai important și râvnit premiu internațional de design, onorând în fiecare an proiectele producătorilor și designerilor din întreaga lume, a premiat noile baterii Icon și Lift și colecția de cuptoare Mythos cu celebrul Red Dot pentru Designul Produselor în subcategoriile Baterii și Chiuvete de bucătărie respectiv Electrocasnice și Accesorii de bucătărie.

Aceste recunoașteri subliniază încă o dată ADN-ul orientat spre excelență al liderului mondial producător de chiuvete, baterii și aparate incorporabile de uz casnic de top. Un producător care, de peste 100 de ani, arată o capacitate remarcabilă de a inova și de a se reînnoi în mod consecvent, integrând perfecțiunea estetică, tehnologia inovatoare și performanțele de nivel superior în fiecare produs și oferind soluții potrivite pentru fiecare stil și nevoie.

O capacitate pe care Franke o demonstrează în mod constant, în special în activitatea de bază a bateriilor și chiuvetelor de bucătărie, unde se mândrește cu pozitia de lider. Noile propuneri confirmă competența puternică a companiei și reprezintă continuitatea succesului produselor iconice, cum ar fi Franke Vital Capsule, bateria cu cel mai mic sistem de filtrare a apei din lume (Red Dot Design Award 2019) și gama din inox, extrem de competitivă și care înregistrează o creştere constantă.

"Misiunea noastră este de a intra în casele consumatorilor noștri cu produse care oferă un design puternic combinat cu performanțe remarcabile. Din acest motiv, primirea unui premiu atât de prestigios precum Red Dot Design Award, este o onoare pentru noi și un stimulent suplimentar pentru a continua în aceeași direcție, încercând întotdeauna să anticipam nevoile industriei și să oferim tuturor șansa de a trăi într-o bucătărie care să reflecte așteptările lor în fiecare detaliu. ”, a subliniat Gregory Oswald, Vice President Category Management Franke Home Solutions.

Icon și Lift - baterii inovatoare pentru o bucătărie de ultimă generație

Icon înseamnă stil contemporan și design inovator, un echilibru perfect între estetică inspirată din natură și funcționalitate maximă: o interpretare originală și modernă a bateriei, disponibilă în două versiuni (cu duș cu jet dublu sau pivotantă) și trei finisaje exclusiviste (crom, aspect inox și negru mat).

Designul său puternic, destinat să devină un punct de referință, este inspirat de urmărirea continuă a proporțiilor simetrice: configurația cu duș iese în evidență datorită mânerului lateral care îmbunătățește și mai mult silueta ergonomică; versiunea pivotantă, pe de altă parte, capătă o estetică și mai avangardistă prin mânerul frontal caracterizat prin accente negre. Nu în ultimul rând, aeratorul laminar disponibil în ambele versiuni permite un jet de apă mai clar, reducând efectul de stropire și generarea de calcar.

Bateria Lift este la fel de inovatoare, elegantă și extrem de atrăgătoare. La fel ca și Icon, este disponibilă fie cu duș cu dublu jet, fie versiunea pivotantă și oferă funcționalitatea fără stropire a unui aerator laminar. Suprafața netedă asigură o curățare ușoară și rezistență maximă la zgârieturi și coroziune, ceea ce face ca frumusețea bateriei să dureze mai mult timp. Calitatea înaltă, precizia și cele trei finisaje disponibile, crom, aspect inox și negru mat, fac ca Lift să se potrivească atât stilului country, cât și ambianței moderne.

Mythos - când designul și tehnologia se îmbină cu arta

Onorate de cei 25 de membri ai juriului Red Dot Design Award 2021, noile cuptoare Mythos se remarcă prin personalitatea lor profund inovatoare, de înaltă tehnologie: programele exclusive CookAssist pentru pregătirea automată a rețetelor prestabilite (de la 9 la 60 în funcție de model) și afișajul color TFT de 3,5 " full touch, fac prepararea retetelor mai intuitivă și mai creativă. Cavitatea maxi gri cu o capacitate de până la 73 de litri permite flexibilitate maximă de gătit și prepararea a până la 4 feluri de mâncare în același timp. Disponibil în aspectul negru total cu mâner și profile din oțel negru și în versiunea cu detalii din oțel inoxidabil, această gamă de cuptoare satisface cele mai ambițioase aspirații și nevoi de gătit, permițând abordarea chiar și a celor mai complexe provocări culinare într-un mod simplu, dar sofisticat.

Un cuptor de ultimă generație dedicat celor cărora le place să experimenteze cu ajutorul aparatelor, care devin adevărați aliați pentru a ajunge la rezultate excelente.

SC SAG MEDIA COMMUNICATIONS SRL

Andreea Paleologu