Firma Curatenie Bucuresti - Servicii de Curatenie - Curat si Sanatos

Servicii de Curatenie curat si sanatos

Suntem o companie care oferă servicii de curatenie, de înaltă calitate pentru clienții comerciali, corporativi, industriali și rezidențiali.


Ne focusăm pe detaliile și exigentele tale, prin implicare directă (vizita în locație), comunicare bazata pe feedback, consiliere gratuită și disponibilitate pe tot parcursul colaborării.


Suntem aici, la datorie, în locația ta, ca tu să savurezi timpul liber.

Managementul nostru diligent și etica muncii sunt esențiale pentru filozofia afacerii și sunt esențiale pentru furnizarea de servicii de curățare consistente și de calitate. Ne mândrim că putem gestiona responsabil sarcinile desemnate de client.


Procesul de curățare se realizează cu cele mai noi echipamente cu funcții smart și bio, folosind produse non toxice (bio).


Suntem mereu preocupați de evoluția profesională a angajaților și adoptăm cele mai noi tehnici ș tehnologii în domeniu.


Orientat către clienți: Ne deservim clienții ca și cum ne-am servi. Valorăm feedback-ul lor și îl folosim pentru a ne îmbunătăți munca.


Orientat ecologic: alegem cu atenție cele mai bune și mai naturale produse de curățare care dau rezultate uimitoare.


Excelență și inovație: Oferim instruire personalului nostru pentru a asigura standardul ridicat de servicii. Suntem la curent cu cele mai noi inovații privind produsele și tehnologiile ecologice, permițându-ne să aducem tot ce este mai bun în casele clienților noștri.


Extindere / Creștere: ne facem cunoscuți în comunitate; creăm relații pe termen lung, care se dezvoltă constant. Prin urmare, întotdeauna aducem mai mulți oameni să lucreze pentru noi.

Nu este suficient să ai încredere în echipa de curatenie pe care ai lăsat-o în spațiul tău, trebuie să ai încredere și că vor îndeplini sarcinile date în mod excepțional. Alege cu încredere serviciile Curat și Sănătos.

Informații de contact

Nume Companie

Curat si Sanatos srl

Persoana de contact

Raluca Alexe, Administrator

Telefon

0736129969

E-mail