Filtrele cu osmoza inversa de la Clack.ro te scapa de insecticidele si erbicidele din pahar

logo clack

Filtrele cu osmoza inversa prezentate de site-ul Clack.ro se numara printre cele mai cautate modalitati de filtrare a apei de baut, a celei care se foloseste in gospodarie la bucatarie sau chiar in domeniul industrial si comercial. Este cunoscut faptul ca nici apa imbuteliata la sticla nu mai este de calitate, iar, in urma unor teste efectuate recent, s-a observat faptul ca poate fi chiar nociva pentru organism, din cauza continutului de nitrati peste limita admisa. Mai mult, apa de la un put de curte poate contine erbicide si insecticide, daca, in apropiere, au fost tratati pomii fructiferi sau diverse culturi. Astfel, pentru a scapa de toate aceste pericole, Clack.ro le pune la dispozitie tuturor persoanelor care isi doresc sa bea o apa pura, sanatoasa, filtre cu osmoza inversa eficiente, de calitate ireprosabila.

Purificatoarele de apa transforma apa menajera in apa potabila

Purificatoarele de apa care functioneaza pe principiul osmozei inverse de la Clack.ro sunt extrem de eficiente in curatarea apei si transformarea acesteia in apa potabila. Prin fenomenul natural de osmoza inversa, se obtine lasarea materiilor dizolvate in apa, si rele pentru organism, in spatele membranei semipermeabile a filtrului cu osmoza inversa. Astfel, apa devine de o calitate exceptionala, foarte sigura pentru consumul zilnic.

Printre cele mai importante avantaje aduse de montarea unui filtru de apa cu osmoza inversa intr-o casa se numara si cele amintite mai jos.

·         Principalul mare avantaj al filtrelor cu osmoza inversa il reprezinta tocmai eliminarea metalelor grele din apa, a sarurilor, a nitratilor si nitritilor care, in cantitati peste limita admisa, pot afecta sanatatea.

·         Filtrul cu osmoza inversa este un ideal tratament pentru apa, iar montarea acestuia la chiuveta face ca apa sa fie perfect potabila. In acest fel, persoanele care aleg sa isi monteze un filtru cu osmoza inversa vor beneficia de avantajele lui, pe termen lung. Nu doar ca preturile sunt convenabile, pentru achizitia unui filtru, dar si economiile realizate pe termen lung, cu ajutorul lui, vor fi vizibile. Nu va mai fi nevoie sa se achizitioneze apa imbuteliata din supermarketuri, pentru ca apa de la robinet filtrata devine potabila.

·         Statia de filtrare a apei cu osmoza inversa nu are la baza chimicale pentru a purifica apa, cum se intampla la apa de robinet, spre exemplu, cu clorul.

·         Un filtru cu osmoza inversa se monteaza foarte simplu, chiar si de catre o persoana care nu cunoaste atatea detalii tehnice. Cartusele filtrante se inlocuiesc usor. Daca doreste, persoana care isi cumpara un filtru cu osmoza inversa il poate dota si cu un cartus de remineralizare a apei sau lampa UV.

Filtrul cu osmoza inversa de la Clack - o viata sanatoasa

Compania Clack este regasita in 40 de tari, printre care si Romania. Inca din anul 1947, Clack s-a implicat in aducerea inovatiei in sistemele de filtrare a apei, fiind, acum, unul fintre liderii mondiali atat in producerea, cat si in distribuirea de echipamente profesionale de tratare a apei.

Pentru informatii despre filtrele de apa cu osmoza inversa sau comenzi, puteti intra pe site-ul oficial sau sa sunati la 0749 661 835. De asemenea, specialistii Clack International Solutions mai pot fi contactati la adresa de e-mail office@clack.ro.

Informații de contact

Nume Companie

Clack.ro

Persoana de contact

Echipa Clack.ro

Telefon

0749 661 835

E-mail