Fiecare calatorie are povestea ei, iar noi suntem bucurosi sa fim parte din ea!

Fiecare calatorie are povestea ei, iar noi suntem bucurosi sa fim parte din ea! Fiecare calatorie are povestea ei, iar noi suntem bucurosi sa fim parte din ea!

AirportXpress.ro este agentie de bilete și rezervari pentru cei mai buni operatori de transport direct aeroport si conectează Aeroportul Internațional Henri Coanda Otopeni cu cele mai importante orase din Romania. Astfel din Mangalia, Constanta, Medgidia, Cernavoda, Fetesti, Tulcea, Braila, Galati, Tecuci, Focsani, Barlad, Vaslui, Adjud, Marasesti, Busteni, Sinaia, Predeal, Brasov, Poiana Brasov, Fagaras, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Targu Secuiesc, Odorheiul Secuiesc, Pitesti, Craiova poti ajunge cu usurinta si in siguranta rezervand transport direct la Aeroportul Otopeni pe https://airportxpress.ro/rezervari.html sau sunand la telefon/whatsApp +40 799 777 444 serviciu disponibil non stop.


Din atentie pentru clientii nostri si din incercarea constanta de a le oferi cele mai bune servicii, Airport Xpress pus bazele unor parteneriate intregite de un sistem de valori care o fac sa exceleze. Spiritul de echipa se vede in orice serviciu pus la dispozitie catre clienti: de la satisfacerea pe deplin a tuturor celor care ne solicita un serviciu, pana la acumularea a cat mai multa experienta, impreuna, unul de la celalalt. Astfel, fiecare problema intampinata si fiecare situatie ivita sunt rezolvate rapid de o echipa de oameni orientati impreuna catre performanta.


Calitatea serviciilor noastre presupune:

  • Informarea cât mai detaliată a clienților despre toate serviciile oferite.

  • Punctualitatea, indiferent de problemele ivite în trafic.

  • Transportul persoanelor și bagajelor în condiții de maximă siguranță, cu șoferi profesionisti.

  • Asistență și grijă la manipularea bagajelor.

  • Asigurarea transportului în condiții optime de confort, pe toată durata călătoriei.

  • Asigurarea tuturor elementelor unei deplasări decente precum: aer condiționat, muzica ambientala adecvata, acces la internet.

  • Efectuarea asigurării persoanelor și bagajelor, pe toată durata desfășurării călătoriei, în caz de accident, furt sau pierdere bagaje.

  • Rezolvarea promptă a eventualelor probleme tehnice sau de altă natură care s-ar putea ivi pe parcursul călătoriei.

  • Siguranta pasagerilor este unul din obiectivele noastre principale, astfel incat venim cu cele mai inalte standarde de siguranta posibile, care depasesc cu mult cerintele de reglementare deja stricte. In acest sens, examinarile privind inspectia si starea tehnica a flotei se efectueaza periodic, iar inainte de fiecare plecare in cursa, personal instruit efectueaza verificari.


Increderea pe care vrem sa o transmitem clientilor nostri si cea pe care o primim inapoi este cea mai de pret carte de vizita pe care o avem.