Ferestre mai mari si case mai luminoase

storuri romane storuri romane

O camera trebuie sa primeasca suficienta lumina naturala pentru a arata aerisita, spatioasa si primitoare. De asemenea daca ferestrele sunt mici, renuntam la ideea de perdele si draperii si optam pentru storuri romane, sau perdele translucide si chiar jaluzele de interior. Efectul storurilor romane este acela de spatiu mare, fereastra ampla, camera deschisa si primitoare. La Quality Design N&A ai la dispozitie solutii inteligente pentru acasa, sisteme de prindere pentru perdele si draperii,oferim consultanta de masurare si montare pentru amenajarea tuturor ferestrelor.


Vrei ca ferestrele tale sa para mai mari decat sunt? Pentru a avea un spatiu mai dinamic, o camera mai aerisita si mai primitoare vei avea nevoie de o amenajare a ferestrelor. Cum iti amenajezi ferestrele in tendinte? Poti sa optezi pentru serviciile Quality Design N&A, unde va propunem cele mai in voga modele de perdele si draperii, sisteme monitorizate si accesorii pentru perdele si draperii de cea mai buna calitate. Pentru ca ferestrele tale sa para mai mari de cat sun este nevoie de artificii in amenajare si desigur de profesionisti in domeniu, precum Quality Design N&A.


Iti recomandam cu caldura solutiile automatizate pentru locuinta de la Quality Design N&A, acestea fiind si ultimele tendinte in materie de amenajare interioara. Usureaza-ti munca si fa din casa ta una inteligenta, moderna si speciala.