Fabricat în România: povestea produselor Baby Needs fabricate cu drag pentru copii și mămici

Babyneeds brand romanesc Produse copii fabricate in Romania

Experiența acumulată, dar și dorința continuă de a ne perfecționa, au făcut posibilă apariția propriei mărci, BabyNeeds, cu produse al căror design elegant se adaptează celor mai înalte exigențe.


Potrivite pentru orice buget, designul articolelor din marca proprie Baby Needs este 100% românesc, fiind produse cu multă grijă în România. Am pornit pe acest drum cu gândul de a produce și comercializa produse la prețuri accesibile, dar care să își păstreze calitatea superioară, susținând în același timp și industria locală.


În atelierul nostru croim și coasem cu drag propriile modele de textile, motivați fiind de satisfacția că din fabrica noastră pleacă produse de înaltă calitate. În prezent clienții noștri se bucură de o gamă variată de produse, de la lenjerii de pătuț, perne multifuncționale, scutece din finet pentru bebeluși dar și saltele pentru pătuț.


Deși nu o pot spune încă, bebelușii se simt confortabil în așternuturile pufoase, confecționate din bumbac 100%. De la cearșafuri cu elastic, protecții impermeabile, apărătoare de pătuț, până la seturi de 3, 5, sau 6 piese, cu modele vesele, bebelușii se bucură de o selecție generoasă de produse. 


Pentru părinții caer sunt în căutare de o saltea fermă, care să asigure o poziție sănătoasă pentru coloana vertebrală a copilului, saltelele de la Baby Needs sunt alegerea perfectă. Fibrele de cocos permit o mai bună circulare a aerului din saltea și împiedică încălzirea excesivă a corpului. În plus, nu permit dezvoltarea acarienilor și nu rețin praful.


Cum sarcina este un moment cu adevarat magic, confortul mămicilor va fi asigurat de pernele multifuncționale. Create special pentru femeile gravide, astfel încât acestea să fie răsfățate atât în perioada sarcinii cât și după, formele multifunctionale ale pernelor ajută la eliminarea durerilor și disconfortului provocat de sarcină. În plus, sunt un real ajutor pentru alăptarea celui mic, astfel proaspăta mămică îl poate ține foarte ușor într-o poziție corectă la sân. Despre Bay Needs

BabyNeeds este un magazin online, complet aprovizionat cu articole pentru bebeluși și părinți. Înființat în 2012, din dorința de a răspunde cerințelor apărute pe piața românească de puericultură, Baby Needs înseamnă astăzi un nume de referință în topul comercianților din domeniu.