Extermina soarecii si sobolanii cu o deratizare profesionala

deratizare bucuresti deratizare bucuresti

Aveti un spatiu invadata de soareci sau sobolani? Ei bine, pentru simplul fapt ca soarecii sunt fiinte micute si, pentru unii, adorabile, acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa imparti spatiul cu ei. Soarecii si sobolanii transporta boli care pot fi intr-adevar daunatoare pentru tine si familia ta. Acestia au boli care ar putea cauza rabie sau chiar leptospiroza.

De asemenea, soarecii transporta tot felul de germeni pe care ii lasa in urma in excrementele si urina lor. Ei pot lasa, totodata, cativa dintre parazitii lor in urma. Iti amintesti de ciuma neagra?

Cand rozatoarele lasa in urma purici, capuse sau acarieni, oamenii sunt susceptibili la febra hemoragica Omsk si, desigur, la temuta ciuma. Oamenii pot prinde, de asemenea boli prin consumul de alimente sau apa care au fost contaminate cu urina sau fecalele soarecilor. Din pacate, nu iti poti da seama intotdeauna daca o sursa de hrana a fost sau nu contaminata de soareci.

Combate problema cu ajutorul serviciilor de deratizare

Cand descoperiti semne ale existentei de soareci sau sobolani, trebuie sa luati rapid masuri. Iar pentru ca este periculos sa combateti singuri problema, aplicand metode necorespunzatoare sau folosind substante periculoase pentru sanatatea dumneavoastra si a celor din jur, cel mai bine este sa apelati la profesionisti, adica la exterminatorii de daunatori.

Nu ar trebui sa incercati sa combateti singuri problema doar pentru ca ai vazut un singur soarece in casa. Firmele specializate in servicii de deratizare autorizate din Bucuresti deseori spun ca daca ati observat un soarece, acesta este fie bolnav fie foarte tanar. Soarecii adulti sanatosi sunt rareori observati in incursiunile lor.

Firmele de deratizare profesioniste de daunatori, vor cauta in intreaga casa pentru a afla de unde intra soarecii. Acest tip de inspectie ar trebui realizata de orice proprietar de casa, indiferent ca a observat sau nu daunatori in locuinta lui. In mod sigur, este mai bine sa previi decat sa tratezi. Dupa ce echipa de deratizare a gasit intrarile, acestia vor sigila in mod corespunzator aceste gauri, astfel incat soarecii sa nu mai poata intra in casa ta.