Expozitie de fotografie la Gradina Botanica “Dimitrie Brandza” din Bucuresti

Gradina Botanica din Bucuresti a aniversat 149 de ani, reprezentand de-a lungul timpului un templu al culturii si educatiei ce lucreaza la consolidarea relatiei dintre natura si om prin intermediul expozitiilor sale de succes. Fiind casa a mii de specii de plante, conservand atat specii rare de flori si vegetatie, cat si minunatii ale naturii ce incanta prin gentiletea lor, Gradina Botanica “Dimitrie Brandza” din Bucuresti reprezinta imbinarea activitatilor de cercetare si dezvoltare a acestor comori cu perpetuarea iubirii de ecologie si natura catre publicul larg.

Daca iubesti natura si mediul inconjurator, dar mai ales ai un loc special in inima ta pentru micii reptilieni, dorim sa-ti dam o veste care te va incanta peste masura! Ne bucuram sa te anuntam ca intre zilele de 05.06.2014 si 30.06.2014 la Gradina Botanica “Dimitrie Brandza” din Bucuresti se desfasoara o expozitie de fotografie cu tema “Amfibieni si Reptile din Romania – Specii protejate”. Acest eveniment a luat fiinta cu ajutorul celor din Grupul Herpetologic Moldavica, ai caror membri vor raspunde cu drag oricaror intrebari din public, in limita timpului disponibil. Fotografiile afisate va vor incanta retinele cu diversitatea de culori si speciile de animale prezente in ele, toate surprinse in cadre instantanee in cel mai artistic mod posibil. Biletele costa aproximativ 5 lei si, spre multumirea multura dintre noi, fotografiatul este liber.

In cazul in care nu esti neaparat atras de reptile sau amfibieni, dar vrei o activitate de weekend usoara si relaxanta poti oricand sa vizitezi Gradina Botanica “Dimitrie Brandza” in sectiunile cu expozitii de plante si flori. Recomandam vizitarea sectorului cu plante rare si a sectorului Rosarium, unde va veti putea bucura de vizionarea atat a unor specii rare de flori,cat si a unor trandafiri care va vor incanta toate simturile. Dar mai ales, nu uitati sa vizitati sectorul decorativ, unde va veti minuna de combinatii de peste 500 de plante ce va vor astepta sa le admirati inca de la inceputul vizitei.

Dupa ce va veti delecta ochii in cel mai placut mod cu fabuloasele plante si flori din Gradina Botanica suntem siguri ca veti aprecia mult mai mult frumusetea si vulnerabilitatea pe care le pot exprima aceste mici bucati de natura suflate cu viata. Tocmai de aceea de zeci de ani oamenii se folosesc de gentiletea lor pentru a-si exprima sentimentele la orice ocazie speciala. Deoarece nu ne este permis sa luam cu noi decat amintirea acestor splendori din Gradina Botanica, pentru cei dragi putem achizitiona buchete de flori de la florariile prezente in orase, sau chiar si online. Diversitatea acestor magazine este uimitoare, insa cu totii gandim si cu buzunarul la un moment dat. Pentru a comanda flori putem cauta minute in sir, insa cei dragi merita tot ce e mai bun, si ne vom orienta si dupa calitatea lor.

Indiferent de starea de spirit pe care o avem o floare ne poate face viata mai frumoasa, asa ca nu ezitati sa oferiti momente de bucurie celor pe care ii iubiti prin intermediul unei expozitii sau printr-un buchet colorat!