Experienta 100% sigura si plina de adrenalina!

tururi moto ghidate tururi moto ghidate

Iti pui intrebarea constant, ce facem in weekend? Venim noi cu o super idee ce iti aduce aventura, adrenalina, cunoastere si experiente de neuitat. Descopera alaturi de noi, peisajele superbe din munti, experiente veritabile off road, senzatii extreme si drumuri serpuite ce iti activeaza toate simturile. Te invitam intr-o calatorie epica, intr-un tur moto ghidat, in locuri de munti si vai neatinse, paduri virgine vechi locuite de lupi si ursi; pajisti maiestuoase de flori salbatice, sate atemporale care si-au pastrat traditiile vechi de secole si mestesugurile populare autentice.


Tu ce zici de o super experienta in cadrul circuitului nostru, TCS Racing Park cat si in natura, in teren de aventura? Scrie-ne, suna-ne sau vino direct la noi, in Otopeni si punem la punct impreuna toate detaliile pentru o experienta off road, care iti va ramane o amintire memorabila, sau chiar cursul Adventure riding” care te poate ajuta sa-ti imbunatatesti tehnica de pilotaj, asigurandu-te astfel ca vei parcurge intr-o maniera corecta, sigura si lipsita de stres, traseele pe care iti propui sa le parcurgi. Daca sunteti interesati de cursurile off road de la Adventure Tour, puteti gasi informatii despre acestea pe site-ul nostru.


Fie ca esti incepator si iti doresti o plimbare pe un traseu simplu, fie esti avansat si iti doresti adrenalina la cote maxime, Adventure Tour iti pune la dispozitie ATV-uri, motociclete si masini off road, alaturi de ghizi experimentati.