Evia Media ofera cu 75% mai mult spatiu publicitar pe taxi

Evia Media ofera cu 75% mai mult spatiu publicitar pe taxi

      Agentia de publicitate neconventionala, Evia Media, anunta lansarea unui nou serviciu din categoria publicitatii pe taxi, ce ofera cu pana la 75% mai mult spatiu de expunere clientilor care cauta un mijloc mult mai eficient de promovare. Astfel, colantarea portbagajului masinii de taxi se va face integral, oferind mai multa vizibilitate atat in randul soferilor, cat si a celorlati participanti la trafic.

   Publicitatea pe taxi reprezinta una dintre cele mai eficiente modalitati de promovare pentru clientii care  au incercat deja alte medii de promovare si nu au obtinut rezultatele scontate, sau pentru acei marketeri care  sunt permanent in cautare de noi mijloace creative de expunere, prin intermediul carora pot  produce un impact puternic in mintea consumatorilor.

   Gradul mare de expunere recomanda acest tip de suport publicitar, intrucat masinile de taxi se afla in permanenta in locurile de maxim interes ale orasului, iar o cursa de taxi produce minim 20 de impresii per  kilometru parcurs.

   In urma studiilor efectuate, s-a constatat ca tinerii si adultii cu varste intre 18-40 ani petrec, in medie, 20 de ore pe saptamana in masina, in trafic, acolo unde este si reclama pe care agentia Evia Media o pune la dispozitie clientilor sai.

   Publicitatea pe tranzit este una dintre cele mai cautate tipuri de promovare din ziua de astazi. Cum poti fi aproape de consumatorii tai altfel decat sa te afli in permanenta la nivelul ochilor lor si sa-i insotesti permanent in trafic. Colantarea totala a portbagajului ofera un spatiu mult mai mare de expunere si a fost lansat ca si o alternativa mai avantajoasa fata de alte mijloace publicitare de expunere sau de prezentar, necesitand un buget de promovare mult mai redus si oferind mobilitate 24 din 24 de ore, 7 zile din 7. – Alina Deac, PR & Sales Manager

   Pe langa serviciul de colantare integrala a portbagajului masinii de taxi, agentia Evia Media pune la dispozitia potentialilor clienti suporturi publicitare neconventionale, menite sa capteze atentia consumatorilor, dezvoltand simultan si campanii de promovare on-line.

Despre EVIA BUSINESS SOLUTIONS

EVIA MEDIA - Un concept eficient de publicitate neconventionala
http://www.eviamedia.ro

Evia Media este o agentie de publicitate neconventionala, infiintata din dorinta de a oferi un alt mod de promovare outdoor si indoor.

Serviciile noastre includ:
- publicitatea pe / in taxi si pe spatiu on-hold
- publicitatea in reteaua proprie de lifturi
- publicitatea pe mijloacele de transport in comun

Vizitati http://www.eviamedia.ro si alegeti-ne ca partener pentru campanii de promovare reusite!