După tranzacționarea la Bursă, MAM Bricolaj face o nouă mutare îndrăzneață

Cristian Găvan si Camelia Radu prezinta ”Design Interior cu Bugete Mici” Cristian Găvan si Camelia Radu

MAM Bricolaj, afacerea românească specializată pe comercializarea de materiale şi accesorii de mobilă şi produse conexe, bricolaj în mobilă şi oferirea de servicii de proiectare de mobilier, vine după un 2020 în care a înregistrat una dintre cele mai importante realizări: listarea la Bursă. Este o urmare firească să ia startul în 2021 cu planuri mari.


Așa cum o face încă de la deschiderea din 2011, Cristian Găvan, proprietarul MAM Bricolaj și deținătorul pachetului majoritar de acțiuni, rămâne implicat în activitatea curentă și vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu soluții comerciale și tehnice aplicate.


”Venim după o perioadă în care cu toții am regândit, reevaluat și reamenajat spațiul de lucru sau de locuit. Astfel am ajuns să compunem și să producem prima emisiune proprie de amenajare, prin intermediul căreia să arătăm că există variante și soluții ingenioase de amenajare și pentru cei care dispun de un buget limitat. Diversitatea produselor noastre și nevoile clienților m-au determinat să mă implic în mod direct în acest proiect, așa cum am făcut și cu Școala de Mobilă MAM Bricolaj.” – Cristian Găvan


Emisiunea ”Design Interior cu Bugete Mici” va fi difuzată pe canalul propriu de YouTube al MAM Bricolaj: https://www.youtube.com/user/MamBricolaj


De-a lungul episoadelor, Cristian Găvan o va avea alături pe Camelia Radu, designer cu experiență. Cei doi ne vor arăta de unde trebuie să începem atunci când ne dorim să schimbăm câte ceva prin casă, ce este util să avem în vedere în ceea ce privește calitatea produselor și a soluțiilor de amenajare sau cum să optimizăm orice spațiu. Vom putea viziona și ce presupune o amenajare completă.


“Ne dorim să oferim exemple concrete de amenajări, într-o manieră practică, ușor de vizionat și înțeles de către oricine. Am ales YouTube-ul ca platformă pentru lejeritatea căutării și a accesului. Ne preocupăm să oferim clienților noștri experiențe diverse și complementare afacerii noastre. Continuăm să ducem MAM Bricolaj în era digitală, pas cu pas.” – a concluzionat Cristian Găvan.