Drujbele de la Vexio.ro, incluse intr-o promotie importanta

Magazinul online Vexio.ro  acorda preturi promotionale pentru multe drujbe de calitate produse de firme importante in domeniu. Fie ca functioneaza cu carburant (benzina) sau pe curent electric, gradinarii pot gasi la un pret avantajos orice model isi doresc. Motoferastraul (drujba pe benzina) sau ferastraul electric (drujba pe curent electric) sunt acum drujbe ieftine, care isi mentin calitatea si care sunt utile pentru taiatul lemnelor sau in peisagistica.

De asemenea, drujbele, indiferent cat de ieftine sunt, au un design ergonomic, care sa ajute utilizatorul cat se poate de mult in manevrele facute.

Drujbele cu pretul redus de pe Vexio.ro  - detalii tehnice

Drujbele de la Vexio.ro au un pret atat de bun incat permit tuturor, prin diferenta de pret, sa achizitioneze lanturi sau orice altceva mai trebuie pentru drujba. Lantul implicit al acestor drujbe sunt rezistente, manerele sunt ergonomice si in general, toate componentele formeaza un sistem solid si fiabil. Iata cateva exemple incluse in promotie:

·         Modelul DAC 401 S produs de Ruris

Lungimea lamei: 400 mm

Puterea motorului: 2 CP

·         Modelul 241, fabricat tot de Ruris

Lungimea lamei este tot de 400 mm

Puterea dezvoltata: 2,7 CP

·         Modelul 135,marca Husqvarna

Lungimea lamei: 350 mm

Puterea dezvoltata de motor: 2 CP

·         Modelul 950, produs de HECHT, cu lant Oregon

Lungimea lamei: 490 mm

Puterea dezvoltata: 3 CP

·         2 drujbe electrice de la producatorul Ruris

Lungimi ale lamei: 350 mm/ 400 mm

Puterea motorului, exprimata in watti: 1600 W/ 2200 W

Reprezentantii retailer-ului online Vexio.ro au calculat ca in promotie sa fie incluse atat drujbe electrice si pe benzina, cat si drujbe de la producatori diferiti, cat si puteri mai mari sau mai mici la motor. Astfel, paleta de produse care beneficiaza de pret redus este una suficient de variata incat oricine are nevoie de o drujba ieftina, sa o poata gasi aici la pret redus.

Drujbele de la Vexio.ro sunt importate de la producatori orientati catre nevoile clientilor

O drujba electrica silentioasa este o drujba ideal de folosit chiar si in weekend, cand vecinii isi doresc cat mai multa liniste. Tot cele silentioase sunt potrivite pentru lucrarile in zonele cu ecou, sau in zonele unde sunt copii mici care dorm pe timp de zi.

De obicei, drujbele de putere mica sunt folosite mai mult la alte lucrari decat la taierea lemnului masiv, dar drujbele pe benzina de capacitati mari pot avea inclusiv uz industrial. Este vorba despre multe drujbe care acum sunt ieftine, incadrate in aceasta perioada in promotia de pe Vexio.ro si, bineinteles, in lista de mai sus.

Bineinteles ca si drujbele care nu sunt incluse in promotie au un bun raport calitate/ pret, lucru cu care clientii Vexio.ro sunt obisnuiti indiferent de categoria de produse care prezinta interes.

Pentru informatii suplimentare privind modele de drujba, producatori, preturi si comenzi, cei de la Vexio.ro pot fi apelati la 0374.477.111. De asemenea, adresele de e-mail [email protected] si [email protected] pot primi mesaje din partea clientilor.

Vexio

Vexio