Donna Medical Center sustine initiativa Mamografia Salveaza Vieti!, cu scopul de a depista cancerul la san in stadii precoce

Mamograf digital cu tomosinteza 3D MAMOGRAFIA SALVEAZA VIETI! DR. ELENA CLAUDIA TEODORESCU

Peste 8000 de noi cazuri de cancer la san sunt depistate anual, iar una din trei femei isi pierde viata in lupta cu aceasta boala. Aceasta este realitatea in Romania unde, din cauza lipsei de educatie pentru sanatate, diagnosticarea se face foarte tarziu, uneori in stadiul terminal.

Mamografia Salveaza Vieti! a fost lansata la 1 octombrie 2014 de catre Asociatia Donna pentru Sanatatea Femeilor, cu misiunea de a ajuta cat mai multe femei aflate in situatii de vulnerabilitate sa isi faca o mamografie intr-un centru specializat in Imagistica Sanului.

”In lipsa unui program national de screening, boli precum cancerul mamar sunt depistate intr-un stadiu avansat, atunci cand sansele de vindecare totala sunt mai mici. Din dorinta de a ajuta, a luat nastere în cadrul Asociatiei proiectul meu de suflet, Mamografia Salvează Vieti!” - Dr. Elena Claudia Teodorescu, Fondator Asociatia Donna pentru Sanatatea Femeilor.

Donna Medical Center - Centrul de Excelenta in Imagistica Sanului - este partenerul medical al initiativei si a efectuat 200 de mamografii gratuite, in perioada 2014-2019, depistand 10 cazuri de cancer mamar incipient, oferind celor 10 paciente o noua sansa la viata.

  • Depistarea cancerului mamar in stadiul incipient asigura o rata de vindecare de peste 90%;
  • Mamografia clasica de screening a redus mortalitatea cauzata de cancerul mamar cu 30%;
  • Mamografia digitala cu tomosinteza 3D a detectat cu 41% mai multe cancere invazive, comparativ cu mamografia clasica.

In 2019, Donna Medical Center continua sustinerea initiativei #MamografiaSalveazaVieti si pentru fiecare 245 lei donati catre Asociatia Donna pentru Sanatatea Femeilor, ofera o mamografie gratuita unei femei care nu are posibilitatea de a efectua aceasta investigatie.

Doar impreună putem salva vieti!

Suntem pregatiti sa ajutam cat mai multe paciente care nu-si permit efectuarea mamografiei de screening intr-un centru specializat si invitam si alte companii sa sustina campania  #MamografiaSalveazaVieti! prin directionarea a 20% din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit (in cazul microintreprinderilor), inainte de 31 decembrie 2019, catre Asociatia Donna pentru Sanatatea Femeilor.

Despre Donna Medical Center

Clinica privata de sanatate, fondata in 2011 de dr. Elena Claudia Teodorescu, Doctor in Stiinte Medicale, care intelege nevoile si se dedica sanatatii femeilor. Prin experienta si supraspecializarea medicilor si tehnologie de ultima generatie, diagnosticam corect si rapid afectiuni mamare si ginecologice in stadii incipiente, monitorizam si evaluam sarcina pana la nasterea bebelusului si oferim consultatii la nivel de expert in specialitatile: Alergologie/Imunologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermatologie, Endocrinologie, Medicina Interna, Oncologie.

Recomandam verificarea anuala de rutina a starii sanatatii, ca principala metoda de preventie si depistare a bolilor grave.

Adresa

Donna Medical Center are doua clinici in sectorul 2 din Bucuresti: Clinica Traian - str. Traian, nr. 234 si Clinica Pipera - str. George Constantinescu, nr. 2-4.

Contact

Website - www.donna-medicalcenter.ro, email - [email protected]

Informații de contact

Nume Companie

DONNA MEDICAL CENTER

Persoana de contact

ICA RANCEA, DIRECTOR MARKETING

Telefon

0729731183

E-mail