Despre serviciile de debitare cu laser in Romania

servicii profesionale de debitare cu laser servicii profesionale de debitare cu laser

In ziua de astazi orice afacere are nevoie de servicii profesionale de debitare cu laser mai ales daca activeaza in zone cheie si industrii care au legatura cu taierea de metale, plastic sau chiar lemn. Aceasta metoda este una foarte eficienta si versatila mai ales pentru ca are precizie ridicata care sa va dea sansa sa taiati cat mai bine materialele pe care se lucreaza. Pe langa asta, precizia de lucru si mai ales viteza de executie este foarte ridicata si va da ocazia sa realizati materiale finite de top cu margini fara zimti.


Pe langa asta, aceasta metoda si procedeu de taiere este un standard folosit in multe industrii cheie si sectoare aferente.


Totul de la automotive pana la industria producatoare de semiconductoare si chiar si medicina - se bazeaza pe aceasta tehnica de taiere.


Va invitam sa cititi randurile de mai jos pentru a afla care sunt cele mai importante avantaje ale debitarii cu laser oferite de LASER PROCESSING ROMANIA.


Tăierea cu laser a apărut ca una dintre cele mai populare tehnici de fabricație disponibile și este utilizată de nenumărate industrii de pe tot globul. Aplicarea sa principală presupune îndepărtarea excesului de material, în care laserul este utilizat pentru a asigura o precizie optimă.


Tăierea cu laser este în primul rând o procedură bazată pe termică, în care un fascicul laser focal se topește o zonă extrem de țintită a unui material care trebuie tăiat. Tăierea se finalizează prin combinația de presiune și căldură care este direcționată printr-o duză. Cu ajutorul jetului de gaz, materialul topit este ejectat și se creează un mic kerf.


Această tehnică este folosită în principal pentru tăierea metalelor, deoarece un laser este capabil să se ocupe practic de tot ceea ce i se aruncă, indiferent dacă tăiați oțel, nichel, tungsten, aluminiu sau alamă. Laserele sunt de asemenea utilizate pentru tăierea metalelor reflectorizante - inclusiv aurul și argintul - precum și materiale nemetalice, inclusiv polimeri, cauciuc și materiale plastice.


Reducerea deformării


Având în vedere că tăierea cu laser este un proces noncontact, de obicei există o mică distorsiune sau deformare a pieselor. Aceasta produce o foaie metalică de înaltă calitate.


Fără costuri de scule


Tăierea cu laser nu necesită niciun instrument dur. Prin urmare, nu este nevoie de stocarea sculelor, schimbarea sculelor și ascuțirea sculelor. Aceasta reduce timpul de inactivitate costisitor între locuri de muncă și ineficiențe pe termen lung.


Prototipaj ieftin


Întrucât nu există costuri de reluare, prototipurile pot fi rapid reprogramate pentru a depăși cu ușurință eventualele probleme de producție.


Mai puțin timp de configurare


Fără a avea nevoie de unelte dure, necesită, de asemenea, un timp mai scurt pentru a configura tăietoarele cu laser. Singurele lucruri pe care trebuie să le faceți este să programați mașina și să încărcați și să descărcați materialul în consecință.


Elimină resturile


Cuibărirea strânsă a pieselor permite utilizarea eficientă a materialelor și capacitatea de a reduce sau chiar elimina resturile.


Beneficii de automatizare și personalizare


În cele din urmă, tăierea cu laser se poate repeta cu ușurință și este ușor de automatizat. Procesul poate fi simplificat prin utilizarea de roboți manipulatori și roboți cu control computerizat numeric.


www.laserprocessing.ro

Informații de contact

Nume Companie

Laser Processing Romania

Persoana de contact

Valentin Lorincz

Telefon

0217950122

E-mail