Descopera colectia de haine personalizate Green Fish

servicii print standard servicii print standard

Daca vrei sa fii chic in sezonul acesta trebuie sa incepi sa-ti inoiesti garderoba cu ceva haine cu atitudine. Renunta la vechiul stil si adopta ceva ce te caracterizeaza. Colectia de haine personalizate Greenfish iti asigura un look perfect, modern si foarte confortabil. Hainele noastre sunt realizate din bumbac 100%, sunt originale si se imprima cu simt de raspundere, cu grija si pricepere. Ne face deosebita placere sa desenam si ideile voastre pe tricouri si sa cream amintiri memorabile. De multe ori ne simtim partasi la bucuria voastra si lucram cu drag sa personalizam haine, sepci, prosoape si servicii de print standard si plotter.


Desenam haine pentru toate povestile din viata ta! Daca vreti sa daruiti sau sa purtati tricouri din bumbac daca va pregatiti de un eveniment special si vreti sa ramana amintire acel moment magic, sau daca vreti sa faceti oamenii sa zambeasca, alegeti tricouri imprimate cu mesaje funny de la Greenfish. In atelierul nostru tesem tricourile cu fir de poveste, muncim cu bucurie, facem totul cu pasiune si asta se vede in calitatea lucrarilor noastre. Daca ideile tale sunt altele, la fel si culoarea, noi binevoim sa le imprimam cum iti doresti tu, iar pretul il vom calcula in functie de marimea desenului, de complexitatea si de culorile folosite.


Greenfish se remarca prin calitate si originalitate. Tricourile imprimate din bumbac 100% si textele pe care noi le folosim sunt unice, de aceea hainele pe care noi le livram au atitudine si chiar stralucesc.