De ce ste important sa faci o vizita la oftalmologie de 2 ori pe an

oftalmologie oftalmologie
Detalii generale despre oftalmologie

Oftalmologie este o specialitate medicala dedicata tratamentului bolilor organelor vizuale, inclusiv a ochilor si a structurilor inconjuratoare (cum ar fi pleoapele si sistemul lacrimal). Ochiul este un important organ senzorial care leaga oamenii de mediu. Prin urmare, sanatatea sistemului vizual este foarte importanta si este necesara cresterea atentiei medicilor si a pacientilor prin consultarea ochilor.

Pentru a preveni sau trata posibilele boli ale organelor vizuale, examinarile oculare trebuie efectuate cel putin o data la doi ani. Organul vizual include nu numai ochii, ci si structurile din jurul ochilor, si anume pleoapele si sistemul lacrimal. Consultarile din cadrul specializarii de oftalmologie ar trebui sa fie cat mai stricte posibil, deoarece calitatea vederii depinde de ele. Puneti intotdeauna sanatatea pe primul loc si petreceti timp in cabinetul nostru.

Ce se trateaza la aceasta specialitate

Problemele pe care le trateaza oftalmologii sunt extrem de diverse. Printre acestea, pot fi discutate urmatoarele boli de oftalmologie:

  • Presbiopia - Din pacate, aceasta este una dintre bolile care nu pot fi prevenite si se dezvolta in timp. Acesta este procesul de imbatranire a ochilor,
  • Cataracta - In majoritatea cazurilor, aceasta problema medicala apare la persoanele care au implinit 55 de ani, dar s-a raportat ca apare si la persoanele foarte tinere. Poate aparea in una sau in ambele cazuri.
  • Glaucom - Aceasta afectiune este foarte grava, deoarece, in unele cazuri, daca nu este tratata, poate provoca chiar pierderea vederii.

Vezi mai multe detalii aici: https://clinicaromgermed.ro/servicii/oftalmologie/

Vino si tu la Clinica Medicala Romgermed!

Clinica Romgermed este una dintre cele mai bune clinici de oftalmologie din Bucuresti, o puteti contacta cu incredere. Clinica de oftalmologie Romgermed din Bucuresti nu numai ca are cele mai bune echipamente medicale, dar este si mandra ca este cel mai bun echipaj medical din domeniu.

Ai grija de organismul tau! Faceti o programare in avans pentru o consultatie oculara la Clinica Medicala Romgermed-Saint Lukas din Bucuresti!

Informații de contact

Nume Companie

Romgermed

Persoana de contact

Romgermed

Telefon

0213110072

E-mail