De ce sa platiti mai mult pentru un serviciu de inchiriere masini?

B smart - Rent a Car, Bucharest, Romania B smart - Rent a Car, Bucharest, Romania

Problemele de deplasare in Bucuresti, in tara, cat si peste hotare si-au gasit solutionarea prin simplul proces de inchiriere al masinilor din flota B smart – Rent a Car. Astfel, activitatea pur administrativa de cautare si rezervare/inchiriere masini, de multe ori obositoare , se transforma intr-una placuta, lipsita de griji. In plus preturile practicate de compania B smart – Rent a Car sunt competitive.

B smart – Rent a Car asigura disponibilitatea inchirierii la preturi avantajoase, a tuturor masinilor prezentate pe site-ul www.bsmart-rent.ro, acesta fiind permanent actualizat, conform solicitarilor. Astfel, parcul auto compus din automobile ce apartin brandurilor Dacia si Renault, ofera multiple posibilitati de alegere a unei masini, pentru confortul si siguranta deplasarilor.

Pentru inchirieri pe termen lung, clientii care aleg B smart – Rent a Car, beneficiaza de reduceri suplimentare direct proportionale cu durata inchirierii.

“In contextul economic actual, suntem convinsi ca ofertele noastre de inchiriere, disponibile online pe www.bsmart-rent.ro, sunt printre cele mai bune de pe piata. De asemenea, oferim un program de fidelizare al clientilor care vor sa inchirieze masini pe perioade mai lungi de timp. Astfel, pentru o perioada mai mare de 30 de zile, alcatuim oferte personalizate, care, fie contin discount-uri considerabile fata de preturile de lista, fie au incluse gratuit optionale utile pentru masinile solicitate.” - Cornel Mucenic, Sales Manager B smart - Rent a Car.