De ce sa combini dieta cu tratamentele de remodelare corporala?

remodelare corporala remodelare corporala

Tratamentele de remodelare corporala pot fi benefice pentru organism din mai multe puncte de vedere. Acest articol iti va raspunde la intrebarile pe care deja le aveai in minte, dar la care nu ai gasit pana acum raspuns.

Despre masajul de remodelare corporala

O piesa importanta care nu trebuie sa lipseasca din rutina noastra lunara este chiar masajul de remodelare corporala. Acesta este o parte indispensabila a unei vieti sanatoase, este o metoda miraculoasa, care ofera o solutie pentru celulita. Stimuleaza vasele, nervii si structura hormonala, iar activitatea celulara accelereaza. Cantitatea de oxigen proaspat transportat in tesuturi creste cu ajutorul accelerarii circulatiei. Usureaza procesul de eliminare a deseurilor toxice acumulate in tesuturi din cauza reglarii limfatice si circulatiei sangelui. Astfel, masajul anticelulitic actioneaza ca un detoxifiant.

remodelare corporala

Lupta pentru reducerea grasimii, eliminarea celulitei, pentru redarea tonului muscular si cutanat se duce pe mai multe planuri si cu o strategie bine gandita. Nu e suficient sa actionezi cu o singura tehnica (un singur tratament), sa tii dieta sau sa faci miscare.

Beneficii aduse corpului

Asa cum va spuneam anterior, activitatea fizica si dieta cu continut scazut de calorii va pot mentine in forma. Dar de foarte multe ori, nu este suficient ca sa ajungeti la rezultate cat mai apropiate de perfectiunea la care visati.

De asemenea, exercitiul si dieta nu elimina, de regula, celulita, pielea excesiva sau ridurile care se accentueaza de-a lungul anilor. Cu toate acestea, o remodelare corporala eficienta poate face asta.

Desi cand aud de conceptul de „remodelare corporala”, adesea oamenii se gandesc imediat la chirurgia plastica. Si exclud rapid ideea din cauza fricii de procedura invaziva si a tuturor riscurilor asociate. Din acest motiv, tehnologia moderna a recurs la noi metode eficiente care sa nu implice taieturi, bandaje si alte interventii chirurgicale de care oamenii se tem.

Astfel, pe parcursul anilor, specialistii au inventat o alta metoda mai sigura, dar la fel de eficienta - procedurile terapeutice de remodelare corporala.

Prin urmare, prin definitie, ideea de remodelare corporala este o procedura non-chirurgicala pentru reducerea grasimii. Este o procedura cosmetica ce se desfasoara in multe centre de chirurgie plastica, fara vreun fel de interventie chirurgicala.

Rezultate pe masura

Procedurile de remodelare corporala sunt adresate in special persoanelor care nu au timp de sala sau au un stil de viata mai haotic. Astfel, este recomadat sa se apeleze la astfel de tratamente, deoarece efectele acestora sunt indelungate, iar in timpul procedurilor nu veti simti durere sau neplacere.

Informații de contact

Nume Companie

FYSIOGAND

Persoana de contact

FYSIOGAND

Telefon

0727679670

E-mail