De ce LED Concept este un furnizor de top ale becuri LED

becuri led becuri led
Alege si tu becuri led

Datorita caracteristicilor sale, becuri cu LED sunt cele mai recente si cele mai cautate becuri in domeniul iluminatului. In comparatie cu toate celelalte tehnologii dezvoltate si utilizate anterior, acestea prezinta o serie de avantaje uriase in ceea ce priveste consumul, eficienta si chiar ecologia.

Becurile cu LED-uri pot fi considerate un dezavantaj mai mare la unele preturi. Costul acestui bec este de aproximativ zeci de lei, ceea ce este mult mai mare decat alte tipuri de becuri. De exemplu, daca intreaga casa este iluminata cu becuri LED, va fi o investitie foarte scumpa. Cu toate acestea, pe masura ce trece timpul, prin economisirea consumului de energie al casei, costul va fi redus foarte mult. Prin urmare, este recomandat sa investesti in timp, in loc sa investesti toate simultan.

Acestea sunt principalele avantaje

Consum de energie foarte scazut-Comparativ cu lampile cu incandescenta, becuri LED consuma cu pana la 50% mai putina energie. Prin urmare, vor consuma mai putina energie electrica si vor reduce evident facturile la energie electrica.

-Lunga durata de functionare-Durata de viata a becului LED este cuprinsa intre 50.000 si 100.000 ore de lucru, astfel incat poate fi utilizata continuu timp de aproximativ 11 ani. Prin urmare, becurile cu LED sunt o investitie pe termen lung.

-Rezistenta mare in timp a becurilor cu LED-uri sunt foarte durabile, deoarece sunt fabricate din materiale puternice si, prin urmare, rezistente la socuri mecanice.

Sunt becuri cu protectie ecologica, nu contin substante toxice (mercur) si sunt 100% reciclabile.

- Design extrem de modern - Becuri LED pe care le puteti gasi la magazinul online LED CONCEPT vin in mai multe forme si culori. Desigur, sunt potrivite pentru orice tip de design interior din camera.

-Nu au radiatii ultraviolete - nu au lumina ultravioleta si produc foarte putina lumina infrarosie. Prin urmare, becurile cu LED sunt una dintre cele mai bune solutii pentru camerele de iluminat, unde exista obiecte sensibile la razele ultraviolete si la caldura.

Informații de contact

Nume Companie

LED Concept

Persoana de contact

LED Concept

Telefon

0734635073

E-mail