De Black Friday poti fugi de munca, dar nu te poti ascunde de Super-Reducerile Banca de Joburi!

De Black Friday poti fugi de munca, dar nu te poti ascunde de Super-Reducerile Banca de Joburi! De Black Friday poti fugi de munca, dar nu te poti ascunde de Super-Reducerile Banca de Joburi!
Am eliminat tarifele de mediere, am eliminat apoi si tarifele de inscriere. Ce mai ramane de eliminat? Biletul de transport! De Black Friday, in fiecare zi a saptamanii te bucuri de o super-reducere la biletul de transport international, astfel incat sa poti incepe o viata noua, la un job nou, intr-o tara noua, cu cheltuiala minima! 
 
Reducerile pornesc de la 40% in saptamana 14-18 Noiembrie 2016, apoi scad la 30% in saptamana 21-25 Noiembrie 2016. Fiecare zi conteaza, asa ca trebuie sa te inscrii cat mai repede daca vrei sa faci o economie consistenta.
 
Profita de urmatorul calendar de reduceri la biletul de transport international! 
- Saptamana 14-18 Noiembrie 2016 – 40% reducere 
- Saptamana 21-25 Noiembrie 2016 – 30% reducere 
 
Cu cat te inscrii mai repede, cu atat mai ieftina e plecarea ta in strainatate, mai ales ca nu ai alte tarife de achitat. 
 
Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de reducerile Banca de Joburi pentru transportul international la munca in strainatate? 
 
Pasul 1
Contacteaza reprezentantii Banca de Joburi folosind adresa de e-mail [email protected] sau numarul de telefon 0376 444 555. 
 
Pasul 2
Completeaza-ti CV-ul in totalitate cu informatii actualizate si complete si trimite-l pe e-mail Consultantului tau. Vei primi un e-mail de confirmare precum si o serie de prezentari ale oportunitatilor de munca din care sa alegi varianta preferata. 
 
Pasul 3
Intalneste-te in perioada 14-25 Noiembrie 2016 cu Consultantii Banca de Joburi pentru interviu si inscrierea pe proiectul de munca dorit. Fiecare zi conteaza, asa ca trebuie sa te inscrii cat mai repede daca vrei sa faci o economie consistenta.
 
Avem un portofoliu vast de proiecte de recrutare care reunesc sute de angajatori si peste 10.000 locuri de munca, in orice domeniu de interes: turism-HoReCa, ingrijire copii, ingrijire batrani, transport-logistica, depozite, vanzari, agricultura, constructii, tehnic, ferme samd. Practic, indiferent in ce domeniu lucrezi sau ai lucrat, daca vrei mai mult de la tine noi iti putem oferi o cariera in tara sau in strainatate. Iti poti alege deja jobul preferat din portofoliul nostru - www.bancadejoburi.ro/content/view/locuri-de-munca-strainatate. Majoritatea posturilor noastre sunt cu tarife zero de inscriere si mediere, asadar efectiv poti pleca la un job nou doar cu bani de buzunar.
 
In final, ce castigi de fapt este o viata mai buna. O sansa in plus pentru tine si familia ta. Ocazia de a te afirma la un nou loc de munca, rapid, intr-un mediu sigur si respectabil. 
 
Citeste aici termenii si conditiile campaniei - www.bancadejoburi.ro/content/view/Regulament-concurs-Black-Friday-2016
 
Reducerile nu sunt cumulative cu alte promotii sau discounturi active Banca de Joburi si nu pot fi invocate ulterior acestor date calendaristice. De 15 ani, Banca de Joburi plaseaza candidati apti de munca din toate nivelurile de experienta, in peste 15 tari din Europa si intreaga lume. 
 
Despre Banca de Joburi 
Banca de Joburi este o agentie de ocupare a fortei de munca in tara si strainatate cu sediul central in orasul Brasov, Romania si cu o vechime de 15 ani, care dispune de o paleta larga de oferte de munca. Pe langa medierea de locuri de munca compania noastra ofera consiliere, orientare in cariera, pregatirea tuturor formelor legale si monitorizarea candidatilor pe intreaga durata a contractelor, oferind un serviciu de asistenta continua. Fiind una din cele mai active si longevive agentii romanesti de recrutare si ocupare a fortei de munca, Banca de Joburi este dedicata crearii constante a noi oportunitati legale de angajare. In luna Septembrie 2013 Banca de Joburi a lansat cu succes prima retea de franciza din domeniul recrutarii si plasarii fortei de munca in tara si strainatate cu capital 100% romanesc, pentru ca oricine sa beneficieze de serviciile Banca de Joburi in orasul sau.
 
Parteneri
Agerpress.ro, Revista CARIERE, Special Arad, MyJob.ro, RomaniaPozitiva.ro
 
Contact
Banca de Joburi
B-dul Zizinului, nr. 38 – 36, parter, Brasov, ROMANIA
0040 (0) 376 444 555
www.bancadejoburi.ro
Informații de contact

Nume Companie

Banca de Joburi

Persoana de contact

Violeta Marica, Asistent marketing

Telefon

0787 619 101

E-mail