De acum inainte zambetul tau este recuperat

clinica stomatologie sector 6 clinica stomatologie sector 6

Visezi de foarte multa vreme la un zambet perfect, hollywoodian si nu mai ai nici o speranta ca mai poate fi recuperat? Odata cu trecerea timpului, dantura care nu este ingrijita corespunzator se deterioreaza, incepe sa se ingalbeneasca, apar cariile si intr-un final dintii cad. Recomandarea oricarui medic stomatolog este profilaxia si anume, spalatul pe dinti, folosirea apei de gura, a atei dentare si mersul o data pe an la stomatolog pentru depistarea problemelor din stadiu incipient. Cand crezi ca sansa de a zambi iar liber a ramas in trecut, clinica de stomatologie din sectorul 6, Neoclinique, iti demonstreaza contrariul.


La Neoclinique recreem si recuperam zambete! Daca mai crezi inca in Zana Maseluta si magia mainilor de aur ale medicilor stomatologi, cu siguranta vei fi incantat de serviciile clinicii de stomatologie din Bucuresti, Neoclinique. Frumusetea pe care un zambet frumos o emana nu poate fi comparata cu nimic, de aceea noi ne dorim sa vedem bucurie in privire si zambet, frumusete naturala si dinti albi si stralucitori. Inserarea implanturilor dentare, purtarea aparatelor dentare, a protezelor sau fatetelor dentare sunt modalitatile pe care noi le punem la dispozitie, in functie de fiecare pacient in parte pentru a ajunge la un rezultat minunat si un zambet complet recuperat.


La Neoclinique se lucreaza intotdeauna in echipa, cu medici specializati, profesionisti, care iubesc ceea ce fac, dar au si toate instrumentele de ultima generatie la indemana. Ne bucuram ca putem contribui la zambetul fiecarui pacient si ca punem de fiecare data un strop de culoare in viata fiecaruia.

Te invitam la o prima vizita in clinica noastra, sa ne cunoastem, sa aflam cum iti doresti sa arate zambetul tau, sa discutam despre istoricul tau medical si sa punem la cale un plan pentru urmatoarele investigatii ce ne vor ajuta in conceperea planului de tratament.