De acasa la aeroport si de la aeroport direct acasa

transfer constanta otopeni transfer constanta otopeni

Si tu ai nevoie de un transport privat, care sa iti asigure calaroria pana la aeroport si inapoi? La Global Auto Travel ai cel mai bun pret de pe piata, masini foarte sigure si care ofera confort maxim, plus transfer Constanta Otopeni rapid si eficient. Va oferim transferuri in conditii ideale de siguranta, confort si punctualitate din Constanta catre aeroportul Otopeni si retur. Trebuie doar sa ne anunti cel putin inainte cu o zi, pentru ca noi sa gasim un loc disponibil pentru tine, atat la dus cat si la intors.


Cat costa un transport pana la aeroport, din Constanta? Pentru cursele Constanta Otopeni este nevoie de o programare in prealabil. Transferul Constanta Otopeni se face in siguranta, confort si timp util, astfel nu vor exista intarzieri nici la plecare, nici la destinatie. Global Auto Travel este o companie de transport national ce efectueaza zilnic curse de transport la aeroport, fiind principala activitate. Compania detine o flota proprie de microbuze, van-uri si limousine de lux pentru transportul privat.


Oferim transport la aeroport si pentru grupuri organizate. Exista posibilitatea de a-ti rezerva locul direct pe site-ul http://www.globalautotravel.ro/ . Trebuie sa introduci toate datele necesare, inclusiv orarul de zbor, numarul bagajelor si al pasagerilor.