DDD Bucuresti – Servicii de deratizare si dezinsectie profesionale

deratizare-dezinsectie deratizare-dezinsectie

Serviciile DDD  - deratizare, dezinsectie, dezinfectie – prezinta in ultima perioada o crestere din punct de vedere al cererilor. Clientii constientizeaza pericolele pe care le pot atrage daunatorii si prefera realizarea unor servicii de deratizare si dezinsectie cu scop preventiv.

DDD Bucuresti

Compania noastra, DDD Bucuresti, ofera servicii complete de deratizare, dezinsectie, dezinfectie, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice sau institutii publice, realizate conform legislatiei in vigoare specifica pentru fiecare domeniu de activitate.

Portofoliul nostru cuprinde companii care activeaza in mai multe domenii de activitate precum spitale, restaurante, hoteluri, birouri, spatii comerciale, scoli, gradinite sau asociatii de proprietari.

Serviciile de deratizare si dezinsectie

Eficienta unor lucrari de deratizare si dezinsectie vine in primul rand de la modul in care sunt prestate serviciile si apoi de la substantele toxice utilizate.

Asadar, orice proces, indiferent ca este vorba despre deratizare, dezinsectie sau dezinfectie, incepe prin analiza spatiului contaminat. Acesta etapa este extrem de importanta deoarece sunt culese informatii despre tipurile de dauntori prezenti, gradul de infectare si spatiile prin care daunatorii migreaza sau se inmultesc.

Dupa ce au fost culese infromatiile necesare, echipa de deratizare sau dezinsectie incepe pregatirea substantelor toxice (insecticide sau raticide), in conformitate cu analiza realizata in prima etapa.

Imprastierea substantelor se face strategic, in zona spatiilor prin care daunatorii migreaza sau se inmultesc, prin cutii speciale in care este introdus raticidul (in cazul deratizarii) sau prin pulverizare a substantei lichide prin pompe cu presiune sau prin atomizoare (in cazul dezinsectiei).

Preturile practicate pentru deratizare si dezinsectie

In ceea ce priveste costurile, in cazul deratizarii nu oferim detalii deoarece pretul variaza foarte mult de la o lucrare la alta, in functie de mai multe aspecte precum: tipul de spatiu (interior/exterior), marimea spatiului, gradul de infectare, tipurile de daunatori.

Pentru dezinsectie exista cateva costuri standard pentru imobile. Astfel, pentru o garsoniera sau pentru un spatiu cu 1 camera pretul pentru o dezinsectie variaza de la 140 RON la 180 RON in functie de daunatorii prezenti, iar pentru un spatiu cu 4-5 camere pretul unei dezinsectii ajunge la un maxim de 270 de RON.