Curs de pictura online – tehnica ulei pe panza

Curs pictura peisaj – tehnica ulei pe panza Curs pictura peisaj – tehnica ulei pe panza

Eu sunt Marian Moncea si sunt pictor de cand ma stiu. De vreo 20 de ani. Acum 5 ani, am hotarat sa impartasesc bucuria picturii cu cat mai multi oameni. Am organizat zeci de cursuri de pictura in Piatra Neamt si art retreaturi in tara.

 In prezent, sustin cursuri online, pe Facebook sau Zoom, cursuri live sau cursuri inregistrate, de desen si pictura. Astfel, in orice colt al Romaniei sau al lumii te afli, iti poti dezvolta aceasta pasiune frumoasa.

Misiunea mea e sa ajut oamenii sa se reconecteze cu ei insisi prin pictura, pentru a se putea bucura iarasi de fiecare zi. Daca fiecare din noi trece prin propria transformare, lumea ca intreg are toate sansele sa devina asa cum ne-o dorim.

Te invit sa iti cultivi pasiunea pentru pictura, participand la cel mai recent curs online lansat: “Curs pictura peisaj – tehnica ulei pe panza”. 

Un curs online destinat Adultilor si Copiilor peste 9 ani, in care trecem impreuna prin cele 3 etape ale crearii a 2 tablouri: desen, ebosa, pictura detalii.

Detalii despre acest curs, gasesti aici https://marianmoncea.ro/produs/curs-pictura-peisaj-tehnica-ulei-pe-panza/ 


Pictura este mai mult decat reproducerea si importalizarea unui peisaj. Mai mult decat observatie... interpretare. Mai mult decat un hobby...o pasiune. Mai mult decat o pasiune...terapie prin arta. 

In vremuri incerte, ne gasim mereu refugiul in arta. 

Apare un moment, in timp ce pictezi, cand esti atat de implicat in ceea ce faci, incat totul din jur dispare. Esti doar tu, panza si culorile. Mintea este goala de orice alte ganduri si emotii. Nu simti in corp nimic care sa iti creeze disconfort. Concentrarea e maxima, dar nu simti nicio tensiune. Pierzi notiunea timpului. Devii una cu activitatea. 

Unii ii spun meditatie, altii transcencendenta. Psihologul Mihaly Csikszentmihalyi a numit acest fenomen “stare de flux”. 

Este un sentiment minunat, nu-i asa? De asta, cred ca pictura - si arta in general- nu este doar un exercitiu de creativitate, ci si de terapie. 

Te invit sa te inscrii la  Cursul de pictura peisaj – tehnica ulei pe panza” la aceasta adresa: https://marianmoncea.ro/produs/curs-pictura-peisaj-tehnica-ulei-pe-panza/ 


Hai sa tinem legatura si pe retelele sociale:

  • https://www.facebook.com/cursuripicturamarianmoncea/ 
  • https://www.instagram.com/cursuri_pictura_marian_moncea/ 
  • https://www.youtube.com/channel/UCeyl1CHLuTsfV3fdxx7xgZa